כללי מספר שאלות באינדי'

• הוסף לסימניות
היי, אשמח מאוד לקבל מענה, אני לא מספיק שולטת באינד' וכרגע בעימוד קטלוג מרובה בתמונות עם פרוט מתחת לכל תמונה.

1-יש אפשרות לאחד לקבוצה ללא איחוד של השכבות?- לדג' יש לי בשכבה אחת מסגרת של תמונה ובשכבה אחרת כיתוב של כל תמונה ואני רוצה לאחד לקבוצה (על מנת לבצע מרחק שווה בין תמונה לתמונה)
אבל זה מאחד לי לשכבה אחת.

2- יש אפשרות להגדיר שלדג' השכבה של התמונות תשוחרר אוטומטית מהמאסטר בכל העמודים.

3- לאחר ששיחררתי משהו מהמסטר אבל אני רוצה שימשיך להיות מקושר למסטר במידה ואערוך בו שינוי כלשהוא- יש אפשרות??

4- איך עושים הטייה מדוייקת של מספר אובייקטים לדג' ב-2% ???

5- יש אפשרות ליצירת קו באופן שההתחלה תיהיה עבה ולאט לאט יותר דק- כמין פס שנעלם?

תודה מראש לכל מי שתקדיש מספ' דקות למענה.

• הוסף לסימניות
גם אותי מענין האם יש אפשרות לקשר בחזרה למאסטר לאחר השחרור.
לדג' יש עיצוב שחל על הכל ובכל עמוד רק שינתי משהו בכותרת ואז אני משנה בעיצוב במאסטר אז זה לא מתעדכן היכן ששיחררתי כב.
תודה!!!
דחוף לי!

• הוסף לסימניות
1. לא. קבוצה תהיה יחד באותה שכבה. מסמנים ולוחצים CTRL ו SHIFT
(אולי תשכפלי את אחד האובייקטים לצורך הקבוצה והסדר שרצית ואח"כ תתאימי את האובייקט המקורי לפי הגודל שסידרת למשוכפל ותורידי למשוכפל את העין או תמחקי אותו).
2.כמו שהבנתי לא. אבל אפשר שתנעלי את כל שאר השכבות במסטר חוץ מזו שאת רוצה לשחרר ואז יהיה לך יותר קל לשחרר אותה.
3.הבנתי שלא (רק לגרור אליה שוב את המסטר)
4.בסרגל למעלה יש סימן של זוית- תכווני לפי מעלות
5. מה שאפשר לעניות דעתי לעשות זה להניח פס או צורה כלשהיא בצבע אחד ועליו את אותה צורה בצבע של הרקע בצורה שתסתיר אותו, נאמר למטה וקצת באלכסון.
הוספתי דוגמא לקו עם עובי משתנה שיצרתי באמצעות שכפול הצורה על גבי ה
3.JPG
1.JPG
2.JPG
מקורית, צביעתה ללבן והטייתה כך שהיא מסתירה את התחתונה כרצוני. בקובץ האחרון צבעתי את הצורה הלבנה לשחור רק לשם ההמחשה.
אם הבנת אשרינו ואם לא אוזנינו כרויה, רק יוצאת עם הפאסוס למגלשה וחוזרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה