מספר שאלות לעורך וידאו מתחיל

• הוסף לסימניות
שלום רב.
אני חדש בתחום עריכת הוידאו.
השתמשתי בגרסת הניסיון של פרימייר ואני שוקל לקנות את הגרסא המלאה. לפני כן רציתי לשאול מספר שאלות:

1. במידה ואני קונה מנוי לתוכנה ב 70 ש"ח, האם זה כולל התחייבות כלשהי או שניתן לבטל אותו כבר אחרי חודש אחד?
2. מה קורה אם מסיבה כלשהי נהרס לי המחשב ואני רוצה להתקין את התוכנה במחשב אחר - האם אני צריך לשלם שוב?
3. האם מחשב נייד בסיסי, כזה שרוכשים ב 2,000 ש"ח פלוס מינוס, יכול להספיק או שאני צריך לקנות מחשב חזק יותר?
4. האם ניתן ללמוד את התוכנה באמצעות מדריכים באינטרנט בלבד או שאהיה חייב לקחת קורס?
5. הבנתי שהתוכנה פועלת בסינכרון עם תוכנות נוספות של ADOBE. האם אצטרך לעבוד עם תוכנות נוספות בשביל עריכת וידאו של אירועים או שהפרימייר תספיק?

תודה מראש וגמר חתימה טובה!

• הוסף לסימניות
3. לא יספיק. כדי להריץ עבודה בתוכנה צריך מחשב חזק, זיכרון גדול וכד' (מומלץ להתייעץ עם טכנאי שמבין בעריכה)
4.ניתן ללמוד ממדריכים באינטרנט את הבסיס של התוכנה. התוכנה לא קשה.
אחרי שיש ידע בסיסי מומלץ לקחת קורס קצר לסגירת קצוות וללמידה איך לעבוד נכון.
5. התוכנה יכולה לעבוד באופן עצמאי, סנכרון התוכנה מאפשר שילוב בין התוכנות בעריכה - נותן תוצאה מקצועית יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;2263492:
3. לא יספיק. כדי להריץ עבודה בתוכנה צריך מחשב חזק, זיכרון גדול וכד' (מומלץ להתייעץ עם טכנאי שמבין בעריכה)
4.ניתן ללמוד ממדריכים באינטרנט את הבסיס של התוכנה. התוכנה לא קשה.
אחרי שיש ידע בסיסי מומלץ לקחת קורס קצר לסגירת קצוות וללמידה איך לעבוד נכון.
5. התוכנה יכולה לעבוד באופן עצמאי, סנכרון התוכנה מאפשר שילוב בין התוכנות בעריכה - נותן תוצאה מקצועית יותר.

תודה רבה.
מישהו שרכש מנוי לפרימייר יכול בבקשה לעזור לי עם שאר השאלות?

• הוסף לסימניות
תפנה לניק פופקו.

• הוסף לסימניות
משה רוזן

משה רוזן הוא הכתובת לכל השאלות שלך ...
שילוב של איש מחשבים מעולה + הבנה מקסימלית בכל תוכנות הוידאו והעריכה ....
כולל עדכונים ושדרוגים
אחרי כל אנשי המיחשוב שניסיתי ממליצה לך עליו בלב שלם ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sapir2011;2266027:
משה רוזן הוא הכתובת לכל השאלות שלך ...
שילוב של איש מחשבים מעולה + הבנה מקסימלית בכל תוכנות הוידאו והעריכה ....
כולל עדכונים ושדרוגים
אחרי כל אנשי המיחשוב שניסיתי ממליצה לך עליו בלב שלם ....

והוא הניק 'פופקו'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה