- הוסף לסימניות
לאחר שיחה ארוכה עם חיים בענין התחרות ומאמצי חברי הפורום (הראויים לשבח), הלוגויים שנשלחו ותגובות שהתקבלו, החלטנו שיש מקום לפתוח אשכול על "מה בעצם דורש הלוגו" המניעים החשיבה, ואיך מייצרים קונטציה נכונה ללוגו.
היות ולוגו הוא חלק ראשוני ומאד משמעותי ביצירת "מותג" חשוב שיהיה קשר ישיר בין החשיבה השווקית ללוגו, ז"א שכל אחד שיראה את הלוגו תיהיה לו הרגשה (קונוטציה) מסוימת מאד. שימו ליבכם להרגשה שמנהל פרוג רוצה לשדר.
לפי מה שהבנתי ההרגשה שאתר פרוג רוצה לשדר היא : (חיים תקן אותי אם אני טועה)
מקצוענות, קבוצות מגובשות ותומכות, גאוות יחידה (למשתמשים כמובן)
כשאתם הולכים לבנות לוגו למערכת הנפלאה והמושקעת שלנו, על תחשבו על איזה לוגו מלבני מסכן בראש דף אינטנט.
תחשבו על בנין גדול של 10 קומות, שיהיה עליו את השלט "בית פרוג"
תחשבו על מגזינים יוקרתיים שיתנוסס עליהם המותג המצליח "פרוג"
תחשבו על ספרים מקצועיים שיוחתם עליהם "הוצאת ספרים פרוג"
תחשבו על מוצרים שימכרו בחנויות מובחרות והם יהיו מבית "פרוג"
זה נשמע הזוי, אבל זה יהיה!!!! אז אנא ממכם בתור חברים שנהנים מהמערכת הנפלאה הזאת (בטוח!) תשקיעו בה, תחשבו מה יכול לגרום לה לפרוץ גבולות!!!
תחשבו קדימה!!!!
תחשבו בראש של פרוג!
כשאתם שולחים את הלוגו למייל האדמין, תשלחו כמה מילים מה גרם לכם ליצר את הלוגו שיצרתם, מה רציתם שיראו בו, מה רציתם לשדר....
תדאגו שהלוגו יבנה מצורות קליטות
תבנו אותו ווקטורי (ותשלחו אותו ב-JPG עם צבעי RGB)
תנו לכל מרכיב בלוגו לשדר עוצמה, עד כדי כך שבאמת יהיה קשה לבחור!
היות ולוגו הוא חלק ראשוני ומאד משמעותי ביצירת "מותג" חשוב שיהיה קשר ישיר בין החשיבה השווקית ללוגו, ז"א שכל אחד שיראה את הלוגו תיהיה לו הרגשה (קונוטציה) מסוימת מאד. שימו ליבכם להרגשה שמנהל פרוג רוצה לשדר.
לפי מה שהבנתי ההרגשה שאתר פרוג רוצה לשדר היא : (חיים תקן אותי אם אני טועה)
מקצוענות, קבוצות מגובשות ותומכות, גאוות יחידה (למשתמשים כמובן)
כשאתם הולכים לבנות לוגו למערכת הנפלאה והמושקעת שלנו, על תחשבו על איזה לוגו מלבני מסכן בראש דף אינטנט.
תחשבו על בנין גדול של 10 קומות, שיהיה עליו את השלט "בית פרוג"
תחשבו על מגזינים יוקרתיים שיתנוסס עליהם המותג המצליח "פרוג"
תחשבו על ספרים מקצועיים שיוחתם עליהם "הוצאת ספרים פרוג"
תחשבו על מוצרים שימכרו בחנויות מובחרות והם יהיו מבית "פרוג"
זה נשמע הזוי, אבל זה יהיה!!!! אז אנא ממכם בתור חברים שנהנים מהמערכת הנפלאה הזאת (בטוח!) תשקיעו בה, תחשבו מה יכול לגרום לה לפרוץ גבולות!!!
תחשבו קדימה!!!!
תחשבו בראש של פרוג!
כשאתם שולחים את הלוגו למייל האדמין, תשלחו כמה מילים מה גרם לכם ליצר את הלוגו שיצרתם, מה רציתם שיראו בו, מה רציתם לשדר....
תדאגו שהלוגו יבנה מצורות קליטות
תבנו אותו ווקטורי (ותשלחו אותו ב-JPG עם צבעי RGB)
תנו לכל מרכיב בלוגו לשדר עוצמה, עד כדי כך שבאמת יהיה קשה לבחור!
הנושאים החמים