דרוש מידע מסקרה לעיניים רגישות ומרכיבות עדשות מגע

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מניסיונכן,
איזו מסקרה מעגלת ומפרידה מומלצת?
היפואלרגנית שלא תגרום לגירויים ותופעות לוואי שונות.

תודה גדולה מראש!

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם, תודה!

• הוסף לסימניות
מייביליין היתה ממש טובה לעיניי הרגישות. לדעתי זה מאד אינדיוידואלי. את צריכה מסקרה עדינה מאד מבחינת מריחת הכמות (מאריכה יותר מאשר מעבה)

• הוסף לסימניות
מייביליין היתה ממש טובה לעיניי הרגישות. לדעתי זה מאד אינדיוידואלי. את צריכה מסקרה עדינה מאד מבחינת מריחת הכמות (מאריכה יותר מאשר מעבה)
מייביליין אני מניחה שלא התכוונת בכללי לחברה כי יש להם מסקרה עמידה קשה אבן
זה בטח לא נראה לי עדין לעיניים רגישות...

• הוסף לסימניות
לא העמידה. הרגילה הפשוטה. קניתי לאחרונה אחת של לייף שהיתה טובה מאד. (בד"כ אחרי 6 שעות בערך מתחילים לי גירודים בעיניים שאין לתאר)

• הוסף לסימניות
תודה!
יש עוד?
מה עם לוריאל, קרליין, אסתי לאודר?

• הוסף לסימניות
גם אני עם אותה רגישות.
יש מסקרה של קליניק שמיועדת במיוחד לעיניים רגישות.
ממליצה לך
תודה לך! (אחיות לצרה... ;) )
תוכלי למסור לי את שם הדגם?

• הוסף לסימניות
תודה לך! (אחיות לצרה... ;) )
תוכלי למסור לי את שם הדגם?
גם אני ממליצה על מסקרה של קליניק. לי אישית יש הי אימפקט, אבל היא יומיומית בלי אפקטים מיוחדים. גם של לנקום טובות בד"כ לעיניים רגישות.

• הוסף לסימניות
ממליצה על המסקרה של דיור.
הפורמולה של החומר עדינה מאד ולא מכבידה על הריסים.
יחד עם זאת היא מפרידה נהדר את הריסים ונותנת מראה מניפתי מקסים.

• הוסף לסימניות
השתמשתי הרבה שנים בלנקום, אמנם אני ללא עדשות אבל עם עיניים רגישות מאד..... והיה מצוין.

לאחרונה קניתי מייביליין-ובינתיים עובד מצוין!
המראה שלו-כסוף ופס תכלת לאורך

• הוסף לסימניות
לא עלתה התמונה.lash power mascara
upload_2018-4-11_11-40-13.png

• הוסף לסימניות
לי יש של מאק ואני מרוצה מאד וגם עיניים רגישות(ניסתי כמה סוגים עד הסוג הזה)
ומראה עדין ויפה מאד
אצלי יש בעיה אחרת שאשמח לדעת על פיתרון-איך שמים את המסקרה שיראה מראה אחיד ויפה-לפעמים זה נראה כאילו כמה ריסים יותר עבים וחלק דקים יותר גם אם אני מנסה להוסיף עוד
אני לא ממש מצליחה שיהיה אחיד-אשמח לטיפים או הדרכה מדויקת

• הוסף לסימניות
השתמשתי הרבה שנים בלנקום, אמנם אני ללא עדשות אבל עם עיניים רגישות מאד..... והיה מצוין.

לאחרונה קניתי מייביליין-ובינתיים עובד מצוין!
המראה שלו-כסוף ופס תכלת לאורך

טעיתי.... אין לי מיביליין יש לי לוריאל

• הוסף לסימניות
אצלי זה לא נראה כך..... מסקרה טובה, מדגישה את הריסים

• הוסף לסימניות
@מוסיקה ,
זו המסקרה?

ללא שם.png

זה מה שלוריאל כותבים עליה באתר שלהם:

מתחי והאריכי את הריסים שלך ליצירת מראה כשל כנפי פרפר!

Butterfly Brush™ , המברשת המהפכנית של המסקרה, מעוצבת כקו ריסים אוסימטרי והיא אריכה, מרימה ומותחת את הריסים בפינה הפנימית של העין כדי להעניק לריסים שלך אפקט של מניפה דמוית כנפי פרפר.

הסיבים הייחודיים של מסקרה לוריאל פולס לאש ווינגס , Cocoon Fibers™, עוטפים מיידית את הריסים בשכבה דקה, רכה ועדינה על מנת ליצור מניפה של ריסים משיים, מרהיבים.

* עמידה במים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה