דרוש מידע מסרב לשלם על בחירת כסא - ולא מקבל כרטיס

• הוסף לסימניות
שלום וברכה. הזמנתי כרטיס טיסה בחברת wizz והציעו לי לבחור כסא בתוספת תשלום וסירבתי. אז במקום כרטיס שלחו לי "אישור טיסה", וכותבים לי שיהיה כרטיס כשהצ'ק אין ייסתיים - דהיינו כשאבחר כסא. מה הולך פה? לא רוצה לבחור כסא.

• הוסף לסימניות
יש לך מזוודה?
כי אם כן הם שולחים אותך לעשות צ'ק אין בשדה
גם תבדוק שאין לך כרטיס פרימיום שאז יש לך וי אי פי בצ'ק אין ואז זה גם לא נותן לעשות צ'ק אין באינטרנט ככה
היה לי בטיסה שלהם לפולין לפני שבועיים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה. הזמנתי כרטיס טיסה בחברת wizz והציעו לי לבחור כסא בתוספת תשלום וסירבתי. אז במקום כרטיס שלחו לי "אישור טיסה", וכותבים לי שיהיה כרטיס כשהצ'ק אין ייסתיים - דהיינו כשאבחר כסא. מה הולך פה? לא רוצה לבחור כסא.
כשתגיעו לעשות צ'ק אין לפני הטיסה בדלפק תקבלו מספר מושב.

(אם אתם זוג, אין מה לדאוג, מנסיוני תמיד יש כאלו שלא בוחרים מושב וכשעולים למטוס מסכימים להחליף, כמו כן יש הרבהפעמים מקומות ריקים ואנשים עוברים אליהם...)

• הוסף לסימניות
אם לא בוחרים מושב אפשר לעשות צ'ק-אין באינטרנט החל מ48 שעות לפני הטיסה, ואז יוקצה לך מושב אקראי.

• הוסף לסימניות
תבדוק לפני זה איזה משקל כבודה רשום לך בכרטיס, תמנע לעצמך עגמת נפש.

• הוסף לסימניות
זה הענין, שהם לא שלחו לי כרטיס כקובץ PDF, גם אחרי שהתשלום עבר! רק שלחו מייל עם הפרטים של ההזמנה. אז עם זה הנוסע מגיע לשדה התעופה וזה מספיק?

• הוסף לסימניות
זה הענין, שהם לא שלחו לי כרטיס כקובץ PDF, גם אחרי שהתשלום עבר! רק שלחו מייל עם הפרטים של ההזמנה. אז עם זה הנוסע מגיע לשדה התעופה וזה מספיק?
טסתי מס' פעמים ולא זכור לי שקבלתי כרטיס בשביל מה אתה צריך כרטיס ? אתה עובר את כל התהליך עם

כרטיס עלייה למטוס (Boarding Pass)

רק מה, אתה חייב לעשות את הצק' אין מ-48 שעות לפני הטיסה כדי לקבל את הבורדין פאס כי אם תגיע לטיסה בלי בורדין פאס מודפס תשלם תוספת תשלום, כמו"כ אם אתה לא שולח כבודה ומסתפק בתיק הקטן שמותר לך לקחת (כמדומני 20/30/40 ) עם הבורדין אתה יכול לעלות ישר וחוסך את התור לדלפקי הצק' אין
ובכל זאת אם אתה רוצה את פרטי הטיסה מודפסים לפני שאתה עושה את הצק' אין תכנס להזמנה בוויז אייר תעתיק את הפרטים של הטיסה שהם מס' הזמנה זמן הטיסה ושם הנוסע תדביק על וורד ותדפיס

• הוסף לסימניות
לא מכירה את החברה אבל יש חברות שבהם אתה משלם ו\חוץ ממחיר הכרטיס על עוד דברים כמו הושבה שירות ועוד דברים. אפשר לברר מול הסוכן או החברה את המדיניות.
אני פעם כמעט קניתי כרטיס ב400 דולר לניו יורק עד שראיתי שזה בלי מזוודה בלי הושבה בלי טרולי בלי שירות ועוד ועוד.
יחד עם כל הדברים הבסיסיים זה כבר יצא 700+ אז קניתי אל על...

• הוסף לסימניות
רק מה, אתה חייב לעשות את הצק' אין מ-48 שעות לפני הטיסה כדי לקבל את הבורדין פאס כי אם תגיע לטיסה בלי בורדין פאס מודפס תשלם תוספת תשלום
ואיפה עושים את זה? באתר? אז בעצם 48 שעות לפני הטיסה כן אוכל לעשות צ'ק אין?

• הוסף לסימניות
בלת"ק
כיוון שהם לוקחים תשלום על בחירת כסא
אז נותנים קודם למשלמים לבחור ואתה תקבל מה שישאר
תבדוק אם באישור כתוב איך ומתי אתה מקבל כסא

• הוסף לסימניות
ואיפה עושים את זה? באתר? אז בעצם 48 שעות לפני הטיסה כן אוכל לעשות צ'ק אין?
כן.
המייל שהם שלחו זה רק אישור הזמנה, ואין לך מה להדפיס אותו .
את הכרטיס טיסה אפשר להנפיק רק 48 שעות לפני הטיסה, או אם תקנה מושב.

• הוסף לסימניות
אגב כשמזמינים כרטיס יש אפשרות להוסיף כ- 8 שקל ואז הם עושים צק' אין אוטומטי 48 שעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה