דרוש מידע מסרטה שמעבירה ישיר ליוטיוב או למייל

• הוסף לסימניות
אני מחפש סוג שמצלמה שיכולה להעביר את ההסרטה מיד בשידור חיי למייל או ליוטיוב.
יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי צריך לחבר את יציאת המצלמה למחשב עם תוכנת שידור חי (OBS), או למכשיר שמשדר בלייב ליוטיוב.

• הוסף לסימניות
כל פלאפון חכם
ואם רוצים לשיעור או הרצאה - יש לקול הלשון סוג מכשיר שכזה.

• הוסף לסימניות
@טעות לעולם חוזרת
איזה מכשיר יש להם?
אני רוצה לקנות כזה מכשיר.
תודה
צריך לדבר איתם
בעבר ניהלתי תיקיה של אחד מהרבנים שעולה גם בקול הלשון, וקניתי מהם את המצלמה

כיום גם אני לא מנהל את התיקיה של הרב ההוא, וגם הוא עובד עם מחשב נייד ותוכנת obs, ובנוסף הוא מעביר את השידור בכמה ערוצים במקביל, כך שחייב את התוכנה ההיא.

• הוסף לסימניות
@טעות לעולם חוזרת
עם מחשב נייד עם התוכנה obs זה אפשרי?
ועם המצלמה שיש לקול הלשון זה גם אפשרי? איך זה עובד עם המצלמה.?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
@טעות לעולם חוזרת
תודה רבה
צריך לקנות גם מתאם לוכד וידאו VIDEO CAPTURE שמתחבר מצד אחד ל USB של המחשב ומצד שני ל HDMI של המצלמה. יש באלי אקספרס בפחות מ 50 שח..

• הוסף לסימניות
@45244
יש אפשרות בבקשה לשוח לי בתמונות או בליניק מה צריך ? אני לא מבין בזה סליחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@45244
אני קונה את זה וחוט אחד מחבר מהמצלמה לזה ועוד חוט מזה למחשב.
הבנתי נכון?
אם צריך מחשב אז אני יכול לעשות ישר מהמחשב דרך התוכנה obs. נכון? או שיש אפשרות בלי המחשב.

• הוסף לסימניות
לא צריך שום דבר, יש היום מלא מלא מלא מצלמות של קנון שבאמצעות חיבור לוויפי הם משדרות לייב ליוטיוב

חפשו באתר של קנון

• הוסף לסימניות
בוודאי
הרב ברוך רוזנבלום משדר מבית הכנסת הגדול דרך מחשב נייד.
ואם כבר עובדים עם מחשב, יש כיום מצלמות רשת באיכות 4K ולא מאד יקרות.
כמו שכתבו שיש לקנון מצלמה שמעבירה ישירות ליוטיוב, כך גם עובד המצלמה שלהם.

ולמה לא המלצתי קנון? כנראה יותר יקר.

• הוסף לסימניות

זה מצלמות בתקציב הגיוני.
ומלץ לברר איזה עדשות צריך למיקום שבו מצולמים השיעורים,
שתי המצלמות הראשונות נטענות עם USB-C גם במהלך הצילום, כך שאין צורך בסוללות נוספות.
במידה ותבחרו באפשרות השלישית אני ממליץ לקנות סוללת דמה שמאפשרת הפעלת המצלמה באמצעות חשמל ללא צורך בסוללה.
כמובן שיש עוד המון אופציות, אבל זה תלוי בתקציב. אם תתעניינו דווקא באופציה של מצלמה שמשדרת לייב ליוטיוב, אשמח להמליץ לכם על מצלמה ועדשה שמתאימות לצרכים שלכם.

• הוסף לסימניות
@איש כתום
תודה רבה
כמובן זה מה שאני מחפש מצלמה שתשדר בלייב את השיעור ליוטיוב וכדומה.
תזכה למצוות

• הוסף לסימניות
@45244
אני קונה את זה וחוט אחד מחבר מהמצלמה לזה ועוד חוט מזה למחשב.
הבנתי נכון?
אם צריך מחשב אז אני יכול לעשות ישר מהמחשב דרך התוכנה obs. נכון? או שיש אפשרות בלי המחשב.
נכון מאוד. וחייב מחשב בשביל זה.

• הוסף לסימניות
@איש כתום
אני רוצה לקנות כזה מצלמה איפה יש ? האם אתה יכול לשלוח לי ליניק איזה מצלמה טובה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות כזה מצלמה איפה יש ? האם אתה יכול לשלוח לי ליניק איזה מצלמה טובה
תודה רבה
אשמח לשמוע יותר על הצורך,
גודל החדר, מיקום המצלמה, ומעל הכל - תקציב

• הוסף לסימניות
@איש כתום
החדר זה בעיקרון חדר ממוצע
מול המוסר שיעור? תקציב זה לצור מסירת שיעור תורה אזה זה מאוד חשוב לנו ובלי להיתחשב לתקציב כמובן מעדיפים את המצלמה הטובה במחיר טוב
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה