נכתב ע"י bracha;1093845:אני מעוניינת לקנות מצלמת וידיאו, שמתאימה גם לעריכה
נכתב ע"י בלון;1098743:לא הבנתי את התוספת הזו.
את מתכוונת שהמצלמה גם תערוך לך את הקליפים?![]()
קצת סדר בבלאגן:נכתב ע"י bracha;1098821:הלוואי
באמת לא הסברתי את עצמי כמו שצריך.
אני צריכה שזה יסגר בפורמט שיכנס לתוכנת עריכה ושאני לא יצטרך להמיר את זה.
כמו avi
לאחותי יש מצלמה שסוגרת ב mpeg-2 וסיוט לערוך את הקבצים.
אחרי המרה התמונה נראית מאורכת וממש לא איכותית.
ראיתי מצלמות שסוגרות בפורמט AVCHD
משהו יודע מזה?
נכתב ע"י BRO;1099001:קצת סדר בבלאגן:
AVI- זהו פורמט שמורכב מקודקים שונים. זה אומר שלעיתים גם פורמט AVI יכול לעשות לך בלאגן בעריכה. הכול תלוי בסוג הקודק.לדג': כשהקובץ מקורו במצלמה דיגיטאלית.
MPG2- זהו פורמט דחוס, לא איכותי במיוחד, אבל, אין סיבה להמיר אותו, פרימייר אמור לקבל אותו כראוי. ובהמרה נכונה הוא שומר על הפרופורציה שלו.
AVCHD- קודק איכותי לדחיסת חומרים באיכות HD. זהו קודק שמצליח לשמור על מקסימום איכות במינימום כמות. איכות החומרים מדהימה, החסרון הוא: שלתוכנות העריכה קשה מאד להתמודד עם החומרים. בעזרת חומרה מקצועית ניתן לערוך את החומרים היטב.
בהצלחה
אני ממליצה לך להשתדרג לפרימייר מתקדם יותר, שיקבל לך את כל הפורמטים.נכתב ע"י bracha;1099010:זהו שפרימייר 2 לא קיבל לי את האמפג-2
פרימייר לא מקבל לי את ה AVCHD?
אז על איזה פורמט כן את/ה ממליץ?
נכתב ע"י BRO;1099012:אני ממליצה לך להשתדרג לפרימייר מתקדם יותר, שיקבל לך את כל הפורמטים.
הטכנולוגיה מתקדמת, והתוכנות בהתאם, לא תרצי לקנות פורמט של לפני 10 שנים רק כי פרימייר מקבל אותו- נכון?!
אי לכך, שדרגי את הפרימייר לגרסא מCS4 ומעלה, ותראי נפלאות!
בעז"ה כן.נכתב ע"י bracha;1099014:הפרימייר CS4 יקבל לי את AVCHD ואמפג2?
ואגב, תודה על התגובה המהירה.
נכתב ע"י BRO;1099017:בעז"ה כן.
כדי ליצא לDVD תצטרכי שעור קצרצר בתוכנת אנקור DVD.
אבל, מלבד זאת הגרסא המתקדמת רק יעילה יותר.
רוב הלקוחות עדיין מעונינים בפורמט הזה.נכתב ע"י רמז;1099030:למה לייצא לDVD?
נכתב ע"י BRO;1099039:רוב הלקוחות עדיין מעונינים בפורמט הזה.
וכדי לדעת ליצא בפורמטים אחרים יש ללמוד את תורת היצוא
כולל הפרמטרים והאפשרויות השונות.
אין מתפקידי להסביר להם.נכתב ע"י רמז;1099048:רוב הלקוחות - מחוסר ידיעה .....
נכתב ע"י BRO;1099057:אין מתפקידי להסביר להם.
אני אישית מגישה ללקוח 2 פורמטים לבחירה.
אני הוצאתי פורמט איכותי מאד, עד שהלקוח התלונן שהסרט האיכותי לא עלה על המחשב שלו, נאלצתי ליצא לו לDVD. ומאז, כל לקוח מקבל מספר פורמטים.נכתב ע"י הפקות על;1099064:כבר מעל שנה שאני לא מוציאה סרט בפורמט DVD
משום מה הלקוחות שלי תמיד מעדיפים לקבל את החומר בצורה איכותית יותר
(גם אני מעדיפה לתת אותו בצורה איכותית - עד שעבדתי)
נכתב ע"י הפקות על;1099064:כבר מעל שנה שאני לא מוציאה סרט בפורמט DVD
משום מה הלקוחות שלי תמיד מעדיפים לקבל את החומר בצורה איכותית יותר
(גם אני מעדיפה לתת אותו בצורה איכותית - עד שעבדתי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים