מסריטה לחתונה

• הוסף לסימניות
מבררת בשביל חברה- צלמת ויידאו שמסריטה בחתונות- משהוא מכיר וממליץ?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נעמי קרלינסקי מדהימה!

• הוסף לסימניות
תודה בלון!
אני בהחלט מסריטה גם בחתונות---
0548403010

• הוסף לסימניות
גם אני מתעניינת על מסריטה באזור
בני ברק זולה.
וגם באיכות סבירה.
יש משהו שמכיר?
מה טווח המחירים? (הזולים...)

• הוסף לסימניות
רחלי רוזנטל - מעולה!!
0527114303

• הוסף לסימניות
גם אני מסריטה, אם את רוצה פני באישי או ל0583270644

• הוסף לסימניות
ציפי אלפא 0527188906

• הוסף לסימניות
אאססתתרר עושה עבודה נהדרת,
ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
היא לא כתבה תאריך אז על מה המלחמה?:D

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא מסריטה רק מצלמת ככה שאני לא בקטע, רק ביקשתי תאריך כדי שהמסריטות יוכלו לבדוק אם הן פנויות ולפי זה להציע תצמם ולפני שענו על התאריך באו ההמלצות והטלפונים אולי זה טוב לפירסום ללקוחות אחרים שיחפשו מסריטה.

• הוסף לסימניות
נעמי קרלינסקי!!!!! הניק--- nomi123
אין מילים!!!
פשוט אלופה +++

• הוסף לסימניות
אולי אני לא מתמצאת...
אבל אני מחפשת משהי לסעודה, ריקודים
בסביבות ה-800/1000 ש"ח
קיים בשוק???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה