היא פאנית ? מסרקת?שרהלה אלון עושה ממש ממש יפה 0533146940
תודהבבני ברק נערה זולה מאד 055-6762650
כמדומני 30 ש"ח
אני גם מכירה אותה בתור פאנית והיא עושה ממש יפה.שרהלה אלון עושה ממש ממש יפה 0533146940
אשמח לעזור לך...מקפיצה
רעיונות מישהי?
יש את יעלי לוי היא עושה גם איפור וגם תסרוקות
היא אלופה!!!!
עם את רוצה יש לי דוגמאות שלה אני יעלה לך באישי
תודה רבהאשמח לעזור לך...
פני באישי.
אינלי אפשרות לפנות באישיאשמח לעזור לך...
פני באישי.
שלחתי לךאינלי אפשרות לפנות באישי
תוכלי לפנות אליי במייל?
michalir19 ג'ימייל
יש את יעלי לוי היא עושה גם איפור וגם תסרוקות
היא אלופה!!!!
עם את רוצה יש לי דוגמאות שלה אני יעלה לך באישי
אשמח לעזור לך...
פני באישי.
למי שצריכה מכירה מישהי שעושה מהמם גם לילדות, בבני ברקמחפשת מסרקת שיער לבחורה בת 20+ לחתונה.
יותר ברעיון של בייביליס מוברש פתוח, לא תסרוקת אסופה/מלאה.
על מי אתן ממליצות? מכירות אולי פאנית שיכולה לעשות כזה דבר?
תודה מראש לכל העונות.
יש למישהו מספר נוסף שלה ?שרהלה אלון עושה ממש ממש יפה 0533146940
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים