כללי מסתבכת עם פוטושופ...

• הוסף לסימניות
גמרתי בדקות אלו עבודה מושקעת מאד. וברצוני לסגור אותה ולשלוח לדפוס, אך פוטושופ לא נותן לי את האפשרות של שמירה בPDF איך אני שומרת??????? עזרו לי! הקובץ חייב להתלות מחר!
באותה הזדמנות אשמח לשאול את כל סגל מומחי פרוג לעניני עיצוב גרפי- איך אתם ממליצים לשלוח עבודה בגודל 3.3 מ' על 1.2 מ' בכדי שתודפס במקסימום איכות (על איזו רזולוציה לשמור וכו')
מחכה לתגובות, ולעזרה מיידית ככל האפשר

• הוסף לסימניות
תסגרי ג'יפג
או תיף ואח''כ תמירי לפידיאף

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב,
אני ממש לא מצליחה לעשות מה שאמרת לי, פוטושופ נותן לי רק שלש אפקריות ואין בינהן ג'יפג.
חייבת את הקובץ בPDF הרגע!!! (מה אומר הסגירה PSB?)
איפה אתם? כל סוללת המומחים והמומחיות, שכל כך עוזרים תמיד.
תעזרו לי...
בתחנונים....

• הוסף לסימניות
תעשי לקובץ PLACE באינדיזיין, ושם תייצאי לPDF.
(FILE, EXPORT)

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שזה מוריד לו את האיכות.
זה הדפסה שצריכה להיות בענק

• הוסף לסימניות
את בטוחה שזה מוריד מהאיכות ולא רק בתצוגה של אינדיזיין?
כי אינדיזיין תמיד מציגה את הקבצים המיובאים באיכות נמוכה, ואפשר לשנות את התצוגה.

דרך אגב, איך שידוע לי ככל שהכרזה גדולה אפשר להוריד ברזולוציה. אני טועה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגוש;1486434:
הבעיה היא שזה מוריד לו את האיכות.
זה הדפסה שצריכה להיות בענק

בדרך כלל אינדיזיין לא מורידה איכות
אולי את מתכוונת לאיכות תצוגה
תקישי במקלדת ALT+CTRL+H והתצוגה תהיה חדה
תיצאי באקספורט ל PDF Print

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות את זה, ושבגדילו את הקובץ הוא היה מפוקסל נורא

• הוסף לסימניות
אם זה לשימשונית לתוכנת פלוטר וכאלה, שלטים גדולים אני יודעת בוודאות שהדפס ממיר קבצי pdf לtif או jpg
אין צורך pdf
פוטושופ - ברגע שהקובץ חורג מ2 גי'גה הוא לא נותן לשמור לpdf
גם אם את חייבת pdf ייצוא מהאינדיזין לא הורס איכות במידה ותפתחי קובץ בגודל של הפוטושופ ורק תסגרי לpdf
כדאי שתשאלי את הבית דפוס באיזה פורמט הם רוצים הדפסה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את כנראה בפורמט rgb
תעברי ל-cmyk ותראי שאין שינויים חדים בצבעים
ואת תוכלי ליצא בpdf
למרות שעדיף מאוד מאוד לקחת את קובץ פוטושופ כמו שהוא
ולהעביר לאינדיזיין ומשם ליצא
ולא יורד טיפת איכות!!

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים והמסייעים,
העזרה פה הייתה לי ממש לתועלת, סגרתי דרך אינדיזיין באמת, הקבצים יצאו באיכות גבוהה תודה לקל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה