דרוש מידע מסתובב ומסתובב, איך לא נמאס לו?!

• הוסף לסימניות
לא יודע איך לא נמאס לו להסתובב, נו כבר, די. מעצבן לראות את זה.
העיגול הזה למעלה, בכרטיסיות, מסתובב שעות, עד שבסוף נמאס גם לו והוא נעצר.
לא יודע למה בחרו כזה מין סימון שיודע לנגן על העצבים, פ'סדר, הבנתי שהוא באמצע לטעון את הדף, אבל לא יכולתם לעשות סימון יותר רגוע?
טוב, זה לא העסק שלי.

אבל - -
בפועל, מה עושים באזור עם קליטה גרועה.
גם הפל' עם קליטה גרועה, אבל זה עוד נסבל. אבל הסטיק שעובד על סים, משדר גלי אינטרנט בצורה מאוד מאוד איטית. בקושי זז.
אז סטיק או וויי-פיי, זה לא הפיתרון.
השאלה - מה כן?
אני ממש בור ועם הארץ בעניינים האלו, לא יודע איזה סוג דבר עובד על קליטה בצורה שונה.
אבל אני מעדיף משהו במחיר סביר,
וגם לא להפוך את הבית שלי למטען מתפוצץ עם מכשירים וחוטים כמו איזה משרד מרושת.

מה ממליצים?

• הוסף לסימניות
לא יודע למה בחרו כזה מין סימון שיודע לנגן על העצבים, פ'סדר, הבנתי שהוא באמצע לטעון את הדף, אבל לא יכולתם לעשות סימון יותר רגוע?
טוב, זה לא העסק שלי.

אבל - -
גם הפל' עם קליטה גרועה, אבל זה עוד נסבל. אבל הסטיק שעובד על סים, משדר גלי אינטרנט בצורה מאוד מאוד איטית. בקושי זז.
השאלה - מה כן?
אני ממש בור ועם הארץ בעניינים האלו, לא יודע איזה סוג דבר עובד על קליטה בצורה שונה.

מה ממליצים?
אינטרנט קווי!
אחרי שתעבור, לא תבין איך הסתדרת קודם.

• הוסף לסימניות
תכוון אותי בבקשה, למי פונים? מי מה מו, כמה עולה, האם זה דווקא אם יש לי טלפון ביתי?

• הוסף לסימניות
תכוון אותי בבקשה, למי פונים? מי מה מו, כמה עולה, האם זה דווקא אם יש לי טלפון ביתי?
לא רוצה לעשות פרסומת, אבל ראיתי שגם בפרוג הוא מפורסם, אז אני מרשה לעצמי
יש חברה/סוכן בשם "פיק אפ"
שירות כמו שלהם לא חוויתי אף פעם!
זריזות, זמינות, שירות לאורך זמן, מענה בכל שעה ומה לא

• הוסף לסימניות
לחברת בזק, לבקש שיחברו אתכם לקו, אח"כ צריך לבחור ספק.
התשלום, תלוי במהירות הגלישה (זה אתם צריכים לברר מול בזק מה המהירות המקסימאלית באזור שלכם), אאל"ט המחירים נעים בין 60 ל-100 ש"ח (אם אתם מעוניינים בסינון של נטפרי, אתם יכולים לפנות ל @שלמה וייס ).

• הוסף לסימניות
טוב, זה לא העסק שלי.

אבל - -
השאלה - מה כן?

מה ממליצים?
אבל להתקשר אלי.
אסביר הכול.

הפאלפון - 05485-96-960

• הוסף לסימניות
@א.ש. אמיתי
חיבור של בזק אמור להיות סיפור יקר?
מה גם, שאני כרגע בדירה שכורה, אז לכאורה אני משלם על משהו שאין לי ממנו כלום אחר כך, לא?

@בכיוון הנכון
אפשר את הטל' שלהם?
[פשוט עד שאצליח למצוא את הפרסומת ולהגיע לאתר שלהם, העיגול הזה למעלה יסתובב מליוני סיבובים. סחרחורת].

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי היה סטיק שעבד בצורה גרועה, עד שקניתי טאבלט [שהתקנתי בו ווייפרי] הכנסתי בו את הסים והפעלתי 'נקודה חמה', והגלישה השתפרה פלאים.

• הוסף לסימניות
גם לי היה סטיק שעבד בצורה גרועה, עד שקניתי טאבלט [שהתקנתי בו נטפרי] הכנסתי בו את הסים והפעלתי 'נקודה חמה', והגלישה השתפרה פלאים.
במקרה שלי זה לא יתן פתרון לכאו', כי גם בפל' יש לי קליטה גרועה, אז למה שהטאבלט יהיה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
במקרה שלי זה לא יתן פתרון לכאו', כי גם בפל' יש לי קליטה גרועה, אז למה שהטאבלט יהיה יותר טוב?
הפלאפון שלך הוא מסתמא דור 3, והטאבלט דור 4.

במקום להוציא הוצאות רבות על חיבור קווי - שתוכל להשתמש בו רק בבית, תשאל ממישהו טאבלט ותנסה...

• הוסף לסימניות
הפלאפון שלך הוא מסתמא דור 3, והטאבלט דור 4.

במקום להוציא הוצאות רבות על חיבור קווי - שתוכל להשתמש בו רק בבית, תשאל ממישהו טאבלט ותנסה...
אבל הסטיק שלי הוא דור 4 וגם הוא לא מצליח לקלוט טוב.

ועכשיו דברתי עם @שלמה וייס ודווקא האינטרנט הקווי לא כזה יקר. הצטייר לי תמיד שזה סיפור הרבה יותר יקר.
ומחוץ לבית - אני יכול להמשיך להשתמש בסטיק, כי שם אין בעיות קליטה.

• הוסף לסימניות
לא העיגול המסתובב מעצבן אלא ההמתנה, ומאחר שהעיגול המסתובב מתקשר לך לעצבים ולהמתנה זה נהיה סימן מרגיז.
גם אם היו שמים במקום גלים רגועים או אפילו תמונה שלך, היית מתעצבן על זה...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה