כללי מסתובב פה זהב ואתם לא חוטפים?

• הוסף לסימניות
זוכרים את הקבוצה שהתארגנה לבניית אתרים ע"י שמואל גרינשטיין?
אז אני הצטרפתי לקבוצה. תוך זמן קצר, ביעילות, בשקט, ובמקצועיות לא רגילה קם לו האתר שלי והתחיל לתת אותות חיים.
אני יודעת מה זה הקמת אתר. תהליך של חודשים, ושינויים, ושדרוגים, ודברים שלא עובדים וכד'.
ופה, כל כך נהניתי. זה יצא כל כך לטעמי, וידידותי, וחוויית משתמש בגדר יוצא מהכלל.
ממליצה מאד מאד מאד. תנסו גם אתם ותהנו.

וזה האתר שלי: www.machonshay.co.il

כנסו ושתפו אותי בהתרשמותכם! תודה.

• הוסף לסימניות
סתם המלצה, כדאי לוודא שהאתר פתוח בברירת מחדל בחברות הסינון, כדי שיותר לקוחות יוכלו להכנס

• הוסף לסימניות
כשפותחים את האתר רואים מסך לבן, רק אחרי שגוללים הרבה רואים את התוכן.
ועוד משהו- תיבות ההשלמה של 'צור קשר' הם ברוחב הדפדפן. כדאי לצמצם אותם שיהיה להם גודל מוגדר.
בגדול - אתר יפה ומעוצב נקי
הצלחות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקסים!!!!
רק כדאי קצת לצמצם את הגובה של דף הבית,
אצל במסך לדוגמא, כשנפתח מופיע הלוגו ולא רואיים את החץ וההפניות שמתחתיו כך שלא ברור ,
על מה צריך ללחוץ כדי להתקדם...

• הוסף לסימניות
יפה מאד

טקסט ענק!!!

• הוסף לסימניות
אתר נחמד ויפה, אבל מה זהב כאן ? המחיר ?

• הוסף לסימניות
המחיר היה מצוין בהשוואה למקובל בשוק. המהירות, ההתאמה, ההבנה, תענוג לעבוד עם אדם מקצועי.

• הוסף לסימניות
310 אגב משהו לא נכון בבניה כי כשאני מגדיל את גודל הצפיה בדף זה מה שמופיע:

קבצים מצורפים

• לכידה מכון שי אתר.PNG
    KB 425.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
היה מאד נחמד לעבוד עם 310 על האתר, התוכן היה מעניין ומאתגר.

מי שיעמיק יראה דברים מרתקים באתר, גם מבחינת האפיון והבניה, וגם מבחינת התוכן (שאינו קשור אלי).

האתר בשלבי גימור סופיים, אני מודה לכל מי שהעלה כאן הערה, ואקח כל אחת כזו לתשומת ליבנו.

תודה עוד יותר גדולה לכל מי שפירגן ויפרגן, ובראש ובראשונה ל-310 על המילים החמות. שמח לקרא גם כאן שנהנית.

בהצלחה רבה
שמואל גרינשטיין / גישה+

• הוסף לסימניות
באקספלורר- נראה נפלא
בכרום-לא נראה כלל

• הוסף לסימניות
אתר מקסים!!
נעים לדפדף.

• הוסף לסימניות
גרפיקס1 ו-efrat1,

שלחתי לכם באישי. אשמח לתגובתכם.

שמואל

• הוסף לסימניות
הטקסט מידי גדול! - וגם יש מידי רווח בין האותיות, חבל :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה