- הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצההרב אלעד צדיקוב יו"ר וח"מ מטעם דגל התורה בהרצליה
מרצה מפורסם והיה בשייטת 13
יודע ממש להעביר את התוכן בצורה מרתקת
מצטרפת להמלצההרב אלעד צדיקוב יו"ר וח"מ מטעם דגל התורה בהרצליה
מרצה מפורסם והיה בשייטת 13
לא טועה!הרב נח הרץ
אם אני לא טועה היה בשבי הסורי ואפילו איבד שם רגל
אתה יכול לשלוח הודעה פרטית אם יש לך אפשרותעדיף לא לכתוב פה!
אין לי אפשר מייל?
אברהם סיני או משהו כזה?היה לפני כמה שנים ערבי אחד שהתגייר, והיה בלבנון עם קשר לחיזבאללה, לא זוכר את שמו,
הוא נעלם?
(הרב אביחי כהן היה עדיפות ראשונה שלי אבל לצערי הוא יהיה תפוס באותו ערב )
הרב אביחי כהן היה מסתערב היום חסיד בעלז
שמעתי ממנו הרצאה לפני 8 שנים והיה מענין מאוד
הרצאה באיזה נושא?לאירוע במקום עבודתי אני זקוק להרצאה ממסתערב שהיה בשירות מלא ושחזר בתשובה וכיום הוא חרדי
או לחילופין אחד שהיה בתפקיד צבאי בכיר מאוד וחזר בתשובה וכיום הוא חרדי
מי שיודע להמליץ לי על מישהוא כזה אשמח באם יוכל לשלוח לי למייל m.i.4234 בג'ימייל
תודה רבה
אנחנוו מתעדים להיות במקום בעל אופי צבאי מסתערבי. בשל כך רציתי לסיים את הפעילות עם הרצאה יפה של אחד שהגיע מהתחום והוא יקח את הציבור מהמקום של הצבא וההסתערבות ליהדות שלנו.הרצאה באיזה נושא?
ולמה דווקא אחד בעל עבר צבאי בכיר
לאירוע במקום עבודתי אני זקוק להרצאה ממסתערב שהיה בשירות מלא ושחזר בתשובה וכיום הוא חרדי
תודה רבה
בלת"קלאירוע במקום עבודתי אני זקוק להרצאה ממסתערב שהיה בשירות מלא ושחזר בתשובה וכיום הוא חרדי
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //