מס הכנסה - ראו הוזהרתם

• הוסף לסימניות
לתועלת הרבים

קבצים מצורפים

• 048 (1).JPG
    1.2 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
רציתי לפתוח והמליצו לי מאד על אחד מילר מבני ברק
משהו מכיר?

• הוסף לסימניות
לא יודע אם הוא מבני ברק אבל יש כאן בפורום יועץ מס בשם יהודה מילר (הניק שלו הוא miller), ולי אישית הוא עזר המון!
ולמי שצריך יועץ מס - אני בהחלט ממליץ לפנות אליו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;501174:
לא יודע אם הוא מבני ברק אבל יש כאן בפורום יועץ מס בשם יהודה מילר (הניק שלו הוא miller), ולי אישית הוא עזר המון!
ולמי שצריך יועץ מס - אני בהחלט ממליץ לפנות אליו
אני מאד מאד ממליצה לפנות אליו, הוא עוזר בכל מה שקשור לענין הזה

• הוסף לסימניות
אם זה אותו מילר מהפורום, אז ממולץ! לפי כל היעוץ והעזרה שהוא נותן כאן בפרוג... שווה ללכת אליו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איך הצלחתם לקרוא את הכתבה?. זה נורא קטן, גם אחרי שמגדילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשקוש10;501472:
איך הצלחתם לקרוא את הכתבה?. זה נורא קטן, גם אחרי שמגדילים.
כשמגדילים לוחצים עוד הפעם והוא פותח את התמונה בדף חדש
אם תעמדי על התמונה עם העכבר תראי שיש לך זכוכית מגדלת, לחיצה על התמונה תגדיל אותה עוד
עכשיו זה בכלל לא קטן לייתר דיוק נורמלי ביותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה