מס הכנסה שלילי בקשה בטיפול כבר ארבעה חודשים

• הוסף לסימניות
אולי מכאן בע"ה תבוא הישועה.
אני זכאית למס הכנסה שלילי משנת 2011 בכל שנה שהגשתי כתבו לי שמספר הנכסים שלי לא מזכה על אף שזה לא נכון, במשך השנים ניסיתי לטפל בזה ללא הצלחה יתירה (נתנו לי מספרים של מיסוי מקרקעין ואף פעם לא ענו וכ').

בשנת 2015 טיפלתי בזה בצורה רצינית הגשתי כל מה שצריך ובתאריך 26.9.2016 הבקשה שלי לעירעור הושלמה.
כשראיתי שהם לא עונים פניתי באופן אישי למיסוי מקרקעין במייל קיבלתי תשובה תוך כמה ימים שאצלהם הכל תקין ואני זכאית,
מאז באתר מופיע לי שהבקשה שלי בטיפול ועוד לא הושלמה בחודשים האחרונים בטלפון תמיד יש תקליט שעקב עומס בפניות לא יוכלו לענות כרגע ולנסות במועד מאוחר.
למי אני יכולה לפנות?

• הוסף לסימניות
הבנתי ממכרה שרק בטלפון. צריך להתקשר שוב ושוב.... נסי בכל מיני שעות.
אשמח לקבל את כתובת המייל של מיסוי מקרקעין שם נתנו לך תשובה לגבי ריבוי נכסים.
תודה!

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏

עד לגל השריפות שהיה הם כן היו עונים בטלפון אחרי המתנה של מעל חצי שעה עכשיו גם זה לא
עד אז בכל פעם שהתקשרתי אמרו לי להמתין לתשובה, כמה פעמים ביקשתי נציג בכיר ואמרו לי שאין אפשרות והוא יענה לי את אותה התשובה,
באחד הפעמים שאמרתי שאני רוצה לשמוע שצריך להמתין דוקוא מנציג בכיר ניתקו לי את השיחה, (יש לי את ההקלטה).

• הוסף לסימניות
מילאת טופס הצהרת נדל"ן?

לפני שנתיים נתקלתי בבעיה דומה
מילאתי את הטופס ושלחתי לכתובת המייל המופיעה בטופס
תוך שבועיים בערך קבלתי תשובה

קבצים מצורפים

• הצהרת נדלן.pdf
    KB 241.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מילאתי את הכלללללל שלחתי כל מה שצריך עד שאמרו לי שהפניה הושלמה ואני רק צריכה להמתין לתשובה ומאז אני רק ממתינה.

• הוסף לסימניות
תנסו לפנות דרך פניות הציבור באתר רשות המסים.
[בנושא הפניה לכתוב אחר ולא מענק עבודה, אחרת הוא חוסם את המשך משלוח הפניה].
באופן כללי במקרים כאלו מכתבים למבקר המדינה/נציב תלונות הציבור/ועדת פניות הצביור בכנסת/מכתבים לח"כ/וכדומה לזה
עוזרים בקיצור הטיפול
מנסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה