הבוטח בהשם
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא הבנתי!
אם אני נהיה רק ב23 בן 21 האם אני יכול להגיש בקשה? על שנת 22
כבר לא צריך לגשת לדואר גם לפעם ראשונה.פעם ראשונה
ניגשים לדואר עם:
* ת.ז.
* שיק /אישר חשבון על שמך
לא.לא הבנתי!
כן.אחחחח
הוי אומר שבשנה הזאת כדאי לי להקפיד שלא אעבור את סך הסכום הנ"ל כדי שאוכל לקבל בשנה הקרובה?
זה כל אחד בנפרד.שני בני הזוג צריכים להשתכר יחדיו עד 6400 עם ילד אחד?
שאין לך דירה שניה.מה זה אומר?
בשנת המס לא הייתה לי, לבן זוגי או לילדי עד גיל 19, הסמוכים על שולחני, ביחד או לבד, זכות במקרקעין (בישראל או מחוץ לישראל), שאינה דירת מגורים יחידה ושחלקנו בה יחד עולה על 50%.
הכנסות גבוהות מאוד!!!!הכנסות גבוהות של בן זוג אחד עלולות להשפיע ולהקטין עד אפס את סכום המענק של בן הזוג האחר.
אחרי שתגישי דו"ח שנתי 2022 בעוד כמה חודשים, ותקבלי שומת מס, אז תוכלי להגיש בקשה למענק עבודה.אם התחלתי לעבוד ופתחתי עסק עצמאי באמצע שנת 2022, אני יכולה להגיש ולקבל?
מה הכוונה בעוד כמה חודשים? מתי מגישים?אחרי שתגישי דו"ח שנתי 2022 בעוד כמה חודשים, ותקבלי שומת מס, אז תוכלי להגיש בקשה למענק עבודה.
לא נכון, משכורת ממוצעת במשק של בן הזוג כבר לא זכאים.הכנסות גבוהות מאוד!!!!
לא סתם גבוה יותר מהמוצע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: עזרה ברפואה1 //