מס הכנסה שלילי מקסימלי

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה הגובה המקסימלי של מס הכנסה שלילי?
מישהי ביקשה לברר ולא הצלחתי למצוא מידע ברשת.
עד כמה שידוע לי זה 5,200
היא טוענת על מישהי שקיבלה 8000
תודה

• הוסף לסימניות
שנה שעברה קבלתי מעל 7,000 ש"ח.(נראה לי 7,200)
השנה עוד לא קבלתי

• הוסף לסימניות
8640 ש''ח לאשה שיש לה שלוש ילדים ומעלה
5940 ש"ח לאשה שיש לה 1-2 ילדים

• הוסף לסימניות
תגידו, איך שולחים להם עירעור? מישהו התנסה בזה?
הם כתבו לי: "אינך זכאית למענק מהסיבות הבאות: עצמאי - הגיש דו"ח באיחור":mad:
אמנם באמת הגשתי את הדו"ח באיחור קטן, אך בזמן שקיבלתי את ההודעה הנ"ל כבר הייתה לי שומה ביד, מה זה? עונש כאילו?:rolleyes:

אשמח לשמוע ממי שהתנסה איתם בעירעור.

• הוסף לסימניות
אז באמת...
גם לי יש 3 ילדים
מענין איפה רואים את הקריטריונים האלה בצורה מסודרת.

• הוסף לסימניות
הילה, אני לא יודעת אם זה סוג של עונש

ב'נייר' שהם נותנים כתוב במפורש (ציטוט חופשי מהזכרון) :
עצמאי, בתנאי שהגיש את הדו"ח בזמן אא"כ קיבל אישור דחיה

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי 8640 ל2013
זה שקלול של מספר חודשי העבודה במהלך השנה
וכן מתחשב במספר הילדים ובגובה ההכנסה (לא נמוך מידי ולא גבוה מידי)

• הוסף לסימניות
זה רק מגיל 23?
מקבלים גם על שנים קודמות?

• הוסף לסימניות
רק מגיל 23 בתנאי שיש ילד!

לי שלחו מכתב שאני לא זכאית! רציתי לערער אבל לא עשיתי זאת
למעשה- פתאום אני רואה זיכוי בחשבון ממס הכנסה שלילי - והם לא עדכנו אותי בזה כלל!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה