מס הכנסה שלילי- מתי אמור להגיע?

• הוסף לסימניות
לפני כחצי שנה (ינואר) הגשתי בקשה למס הכנסה שלילי ולא ראיתי תגובה עד עצם היום הזה.
אשמח לשמוע אם מישהו כן נענה מהם בצורה כלשהיא וכן אם ידוע לכם מועדי התשלום.
(פעם היה כתוב בעיתון שבחודש מאי. איך אדע?
וכן אם נעלם לי הטופס שקיבלתי בדואר- האם זה משנה? (יש שם מס' פניה/ בקשה)

אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
את עצמאית, או שכירה.

עצמאי - לא מקבל כסף אלא קיזוז מהמס שהוא חייב ב 3 השנים הבאות.
במידה ולא היה מס לקזז, מקבלים בשנה הרביעית (2014) את הסכום בניכוי 25%.

• הוסף לסימניות
שכירה.

• הוסף לסימניות
צריך להתקשר אליהם ולברר אם הגיע הטופס ומה שלומו (מס' טלפון 4954*). תבררי איתם מה ניתן לעשות אם אין לך את המספר תביעה, אבל את חייבת לברר מה קורה עם הטופס ששלחת.
מניסיון, הם לא מודיעים לך אם חסר להם מסמך או משהו, אלא פשוט משאירים את זה לא מטופל. אני במקרה ביררתי מה קורה, נראה לי שנה וחצי אחרי שטופס נשלח, והתברר שסתם היה חסר להם מסמך, שכששלחתי אותו - קיבלתי את הכסף.
שווה!

• הוסף לסימניות
יש שם רק מענה ממוחשב למי שיש לו מס' פניה.
ולי אין.
ממממממממ.......

• הוסף לסימניות
יש שם רק מענה ממוחשב למי שיש לו מס' פניה.
ולי אין.
ממממממממ.......

• הוסף לסימניות
לא נכון. יש גם מענה אנושי (הקישי 1, אח"כ שוב 1, ואח"כ 8). מספיק להקיש רק מס' תעודת זהות. רק שיכול להיות שתצטרכי לחכות הרבה זמן עד שיענו לך.

• הוסף לסימניות
תודה. זה מאד עזר לי.
התקשרתי וחיכיתי אולי רבע שעה. אבל אמרו לי שישלחו לי מחדש את הטופס בקשה בדואר.
תודה רבה! תזכי למצוות!

• הוסף לסימניות
תודה נעמי. הזכרת לי את הענין והיום הלכתי לדואר ומלאתי טופס, בזכותך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה