עזרה מס הכנסה שלילי

• הוסף לסימניות
*מאיזה גיל אפשר לקבל?

• הוסף לסימניות
תודה ,
יש דרך אחרת ל"השיג" כסף?

• הוסף לסימניות
מהם זמני הגשת בקשה למס הכנסה שלילי?

• הוסף לסימניות
מהם זמני הגשת בקשה למס הכנסה שלילי?
מצטרפת לשאלה,
ומוסיפה עוד שאלה -
ב- 2018 מגישים בקשה על 2017, נכון?
האם אני זכאית, אם באפריל של 2017 נהייתי בת 23 וגם נולד לי ילד ראשון?

• הוסף לסימניות
תקבלי באופן יחסי החל מאפריל 2017

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תגישו בקשה, זה לא עולה כסף, ולא יכול להזיק.
חבל על כל השאלות פה מכל הכיוונים מה קורה עם מעסיק X ועם גיל Y ועם לידת שלישיה פעמיים בתוך חצי שנה.
אין בעיה להגיש בקשה (הולכים לדואר עם ת"ז ושיק) גם אם לא יועיל בוודאות לא יזיק!

• הוסף לסימניות

מישהו כתב באחד האשכולות כאן בפרוג שהגיש בקשה למס הכנסה שלילי ותבעו אותו אחרוה על חוב שחייב להם
כך ש"בוודאות" זה לא התבטאות נכונה...

• הוסף לסימניות
אפשר כבר להגיש בקשה?

• הוסף לסימניות
כן, בהחלט

• הוסף לסימניות
אני צריכה טפסים מסוימים?
האם רק אני יכולה להגיש בקשה או גם בעלי?

• הוסף לסימניות
חיפשתי את המקור, ואני רואה שמה שזכרתי שמקבלים לפי חודשים, זה לגבי עובד שבחלק חודשים עבד אצל מעסיק שהוא קרוב שלו.
לגבי גיל 23 ולגבי ילדים אין שום הנחיה לא בחוק ולא בעלוני המידע,
כך שלכאורה אם עד סוף 2017 מלאו למגיש התביעה 23 והיה לו ילד, אז כבר תהיה זכאות, אבל זה רק מניתוח החוק ולא פרקטית.
אפרופו פרקטית, אם הפקיד מסרב לתת שלא על סמך לשון החוק, תמיד ניתן להגיש ערעור.

עלון מידע רשות המיסים לשנת 2017
https://taxes.gov.il/IncomeTax/documents/guides/maanak_avoda2017_acc.pdf

לשון החוק
https://www.nevo.co.il/law_html/law01/999_877.htm

• הוסף לסימניות
מישהו כתב באחד האשכולות כאן בפרוג שהגיש בקשה למס הכנסה שלילי ותבעו אותו אחרוה על חוב שחייב להם
כך ש"בוודאות" זה לא התבטאות נכונה...
אין דבר כזה, זה לא יכול להיות נכון.
בהגשת בקשה לא מביאים שום מסמכים, ומס הכנסה רק מאשר את קבלת הכסף (אין אפילו בדיקה חדשה היות ומס הכנסה בודק לפני זה או אחרי זה אבל ללא קשר לבקשה האם מגיע לכם מענק, אבל הוא לא מעביר זאת ללא בקשה יזומה), ולכן אין שום נזק מהגשת בקשה. מס הכנסה בלי קשר לבקשה יכול לשים לב שיש חוב וכדו'.
ולכן אני עדיין עומד מאחורי מה שכתבתי;
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני צריכה טפסים מסוימים?
האם רק אני יכולה להגיש בקשה או גם בעלי?
כפי שנכתב צריך רק ת"ז ושיק ולהגיע לדואר, (או באינטרנט למי שהגיש בעבר בדואר).
וכל שכיר או עצמאי בגילאים הרלוונטיים שיש לו ילדים (או לא אם הוא מעל גיל מסויים) ומרוויח בין הסכומים הרלוונטיים, בין זכר ובין נקבה יכול להגיש בקשה.

• הוסף לסימניות
כפי שנכתב צריך רק ת"ז ושיק ולהגיע לדואר, (או באינטרנט למי שהגיש בעבר בדואר).
וכל שכיר או עצמאי בגילאים הרלוונטיים שיש לו ילדים (או לא אם הוא מעל גיל מסויים) ומרוויח בין הסכומים הרלוונטיים, בין זכר ובין נקבה יכול להגיש בקשה.
תודה,
והשיק - בשביל מה? ואם אין לי שיקים?
והאם בעלי למשל יכול להגיש בקשה במקומי, או שאפשר גם וגם?

• הוסף לסימניות
תודה,
והשיק - בשביל מה? ואם אין לי שיקים?
והאם בעלי למשל יכול להגיש בקשה במקומי, או שאפשר גם וגם?

הציק כדי שיהיה הוכחה שחשבון הבנק שלך
בעלך לא יכול להגיש בשבילך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה