מס הכנסה שלילי.

• הוסף לסימניות
על כל שנה אפשר למלא טופס מיד בינואר של השנה הבאה.
ז"א שעל 2020 אפשר היה למלא כבר בינואר 2021.

• הוסף לסימניות
בעיקרון, התשובות מתחילות להגיע בד"כ ביולי.
והכסף מחולק לכמה פעימות3-4 הראשונה בד"כ ביולי ואחכ בהפרש של חודשיי בערך. ככה זכור לי.
מה שכן, מי שהגיש בקשה מאוחר, נגיד עכשיו, זכור לי שהכסף לא נכנס מיד, ביולי, כמו כולם, אלא מאוחר יותר.

אם זו פעם ראשונה שלך,
את צריכה ללכת לדואר, עם פנקס שקים(שיראו מס' חשבון להכנסת הכסף) או אישור מהבנק על ניהול חשבון.
ואם זו כבר שנה שניה, אפשר דרך האתר.

• הוסף לסימניות
שאלה
אם לי יש דירה שרשומה רק על שמי ולאשתי יש דירה שרשומה רק על שמה
יש זכאות או לא

• הוסף לסימניות
לא קיבלו איזו מקדמה ב2020 בגלל הקורונה?

• הוסף לסימניות
1. יש תוספת של 62% מסכום המענק עבור תקופת הזכאות אפריל עד דצמבר 2020 ולא פחות מ-1,000 ₪.
2. שולמה מקדמה בשיעור של 25% מסכום המענק עבור שנת 2019 למי שהגיש בקשה עד ל31/12/2020. והמקדמה תקוזז מהתוספת למענק.
המקדמה לא שולמה למי שקיבל דמי אבטלה מביטוח לאומי עבור כל התקופה של אפריל עד יולי 2020.
מי שקיבל מקדמה על חשבון התוספת למענק ולא יבקש מענק עבור 2020 או לא יהיה זכאי למענק עבור 2020 או ימצא זכאי לתוספת הנמוכה מסכום המקדמה, לא יידרש להשיב את המקדמה.

• הוסף לסימניות
הנה כתובת המייל של הקו הפתוח של אגודת ישראל.
תוכלו להיעזר בהם חינם אין כסף.
kav#agudat-i.org

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג אם מענקי הסיוע לעצמאים נחשבים כהכנסה לגבי תביעת מענק עבודה?
תודה

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג אם מענקי הסיוע לעצמאים נחשבים כהכנסה לגבי תביעת מענק עבודה?
תודה
נחשבים
ובגללם יש הרבה שלא קיבלו מס הכנסה שלילי

• הוסף לסימניות
עובדים שהיו בחל"ת מקבלים פחות מס הכנסה שלילי?

• הוסף לסימניות
מופיע לי שאני אמורה לקבל רק מחצית ממה שאני מקבלת בכל שנה, יכול להיות שזה בגלל החל"ת??

• הוסף לסימניות
מי שנהיה בן 23 במאי השנה זכאי להגיש בקשה ל2020 פשוט אני לא מצליחה להגיש בקשה, אשמח לכל בדל מידע תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
עובדים שהיו בחל"ת מקבלים פחות מס הכנסה שלילי?
מופיע לי שאני אמורה לקבל רק מחצית ממה שאני מקבלת בכל שנה, יכול להיות שזה בגלל החל"ת??
מס הכנסה שלילי, נקרא "מענק עבודה".

וכשמו כן הוא, מענק על עבודה בשכר נמוך.

מי שבחל"ת הוא לא עובד, ועל חודשים אלו הוא לא זכאי למענק עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה