עזרה מס הכנסה שלילי

מתי הפעימה הבאה במס הכנסה שלילי למי שרק היום הגיש דוחו"ות העסק וכן מישהו יודע אם זה מתעדכן אוטומטי או שצריך להגיש את הבקשה למענק עבודה שוב?

נכנס לשנינו

האם זה כל הסכום או שזה רק חצי ?

האם זה כולל את המקדמה או לא ?

איך אפשר לדעת ?

לא ברור לי עדיין מה קורה בנוגע למס הכנסה שלילי שאני יכולה לקבל?
שמעתי מהרבה שקבלו עכשיו סכומים גבוהים והתפלאתי,
י שמצב שהגשתי בקשה ולא קבלתי?
אולי פספסתי משהו?

השאלה לא מובנת,
הגשתם בקשה? יש אפשרות לבדוק מצב בקשה באתר רשות המיסים, כי אולי חסר לכם משהו.
או רק לחכות בסבלנות.

לא ברור לי עדיין מה קורה בנוגע למס הכנסה שלילי שאני יכולה לקבל?
שמעתי מהרבה שקבלו עכשיו סכומים גבוהים והתפלאתי,
י שמצב שהגשתי בקשה ולא קבלתי?
אולי פספסתי משהו?
הגשת בקשה?
קיבלו כבר לפני חודש
תבדקו פה

המעסיק שלי שלח טופס 106 אמר שלא הופרש אז שאכתוב שם 1 שקל כביכול ואין לי סיסמה מהפקיד
אין לי אפשרות להזדהות ולהכנס לאתר, למה??

אם בשנת 2021 כבר הייתי בן 23 ורק עכשיו נולד לי ילד האם אני זכאי למענק עבודה או שצריך להיות עם ילד בשנת 2021 ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה