נכתב ע"י alizae;550693:משהו יודע האם צריכים לרשום במס הכנסה גן ילדים שיש בו פחות מ-8 ילדים?
נכתב ע"י alizae;550747:זה לא בשבילי. פשוט השכנים של הגננת של הבן שלי אומרים שהולכים להלשין עליה במס הכנסה. אז רציתי לברר האם יש סיבה להילחץ.
נכתב ע"י naamah;550778:התשובה המוסרנית שלי היא שיש סיבה להילחץ מכך שמעלימים מס, כי זה לא מוסרי בד בבד עם זה שזה לא חוקי.
כמו שידוע לי, חייבים לדווח ולפתוח תיק בכל מקרה. ואחרי זה הם מחליטים (לפי החוקים כמובן) האם את חייבת לשלם או לא.נכתב ע"י עפרה;550799:קופצת על הטרמפ - גם בביטוח לאומי יש חובה לדווח אם לא מגיעים לסף תשלום דמי ביטוח לאומי? (עסק עצמאי של שעות אחדות בשבוע, בנוסף לעבודה כשכירה)
נכתב ע"י naamah;550778:את רוצה את התשובה המוסרנית או את התשובה ה.......?
התשובה המוסרנית שלי היא שיש סיבה להילחץ מכך שמעלימים מס, כי זה לא מוסרי בד בבד עם זה שזה לא חוקי.
נכתב ע"י עפרה;550799:קופצת על הטרמפ - גם בביטוח לאומי יש חובה לדווח אם לא מגיעים לסף תשלום דמי ביטוח לאומי? (עסק עצמאי של שעות אחדות בשבוע, בנוסף לעבודה כשכירה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים