מס טלפון של נקסט

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הזמנתי לפני שלושה שבועות ועדיין לא קבלתי
למי אני אמורה לפנות?

• הוסף לסימניות
גמני מחכה בערך 3 שבועות, כשבפעמים קודמות זה לקח בין שבוע ל10 ימים.
שלחתי להם מייל, והם כתבו שבגלל שזה נשלח בדואר המלכותי זה יכול לקחת עד 28 יום, ואהם לא יכולים לדעת מה קורה עם זה.
קרה לכם פעם שלא הגיעה הקניה בכלל? מה עושים אז?

• הוסף לסימניות
תודה.
את מציעה להמשיך לחכות?
מקווה שיהי רלוונטי לעונה
ת

• הוסף לסימניות
לפני חודש הגיע אחרי 5 שבועות, בד"כ אחרי שבוע.

• הוסף לסימניות
בד"כ מגיע תוך שבוע, בפעם האחרונה קיבלתי אחרי למעלה מארבעה שבועות.
וזאת כי נתקע במכס והוצרכתי לשלם מע"מ, שימו לב לא כדאי לחרוג מהסכום, חרגתי ממש מעט. (לא יודעת בדיוק כמה זה, בערך 70-75 דולר). הם מבצעים בדיקות מדגמיות, כך שאני נפלתי בדיוק.

אגב התקשרתי איתם באמצעות המייל - החזרתי מייל לכתובת שקיבלתי ממנו את הקבלה וקיבלתי מענה די מהר, שם הובטח לי שלמעלה מ-28 יום אם לא אקבל את החבילה חשבוני יזוכה במלוא הסכום. ואכן לאחותי החזירו את הכסף אחרי חודש שלא קיבלה את החבילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rach;1115462:
בד"כ מגיע תוך שבוע, בפעם האחרונה קיבלתי אחרי למעלה מארבעה שבועות.
וזאת כי נתקע במכס והוצרכתי לשלם מע"מ, שימו לב לא כדאי לחרוג מהסכום, חרגתי ממש מעט. (לא יודעת בדיוק כמה זה, בערך 70-75 דולר). הם מבצעים בדיקות מדגמיות, כך שאני נפלתי בדיוק.

אגב התקשרתי איתם באמצעות המייל - החזרתי מייל לכתובת שקיבלתי ממנו את הקבלה וקיבלתי מענה די מהר, שם הובטח לי שלמעלה מ-28 יום אם לא אקבל את החבילה חשבוני יזוכה במלוא הסכום. ואכן לאחותי החזירו את הכסף אחרי חודש שלא קיבלה את החבילה.
יש לך את המייל?
עבר חודש ולא קבלתי כלוםםםםם

• הוסף לסימניות
קיבלתי השבוע, אחרי כמעט חודש.
בהודעת הדואר היה כתוב: הודעה שניה.
זאת אומרת שהבראשונה התעופפה לה ברוח...

תנסי לבדוק אולי ההודעה מהדואר אבדה בדרך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1120247:
קיבלתי השבוע, אחרי כמעט חודש.
בהודעת הדואר היה כתוב: הודעה שניה.
זאת אומרת שהבראשונה התעופפה לה ברוח...

תנסי לבדוק אולי ההודעה מהדואר אבדה בדרך.
את מבני ברק?

• הוסף לסימניות
אני גם תמיד קיבלתי הודעה שניה או שלישית....וכמעט מחזירים כבר את החבילה. זה היה בפעמים שחרגתי מה-70 דולר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תכלס מה הטלפון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1120315:
אני גם תמיד קיבלתי הודעה שניה או שלישית....וכמעט מחזירים כבר את החבילה. זה היה בפעמים שחרגתי מה-70 דולר.

מה פירוש? הודעה שמגיעה בדואר לבוא לקחת או מה?

• הוסף לסימניות
בבקשה:
If you have an enquiry you can call us on 1 809 213 016 (Lines Are Open 24 hours, 7 days a week.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה