כללי מס' מאסטרים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי מסמך עם 3 מאסטרים, על מי מהם אני צריכה להחיל/ לבנות את המספור?
כשאני עושה על אחד מהם- רק על הדפים עם המאסטר הזה- הוא מחיל את המספור. מקווה שהובנתי.
מה עלי לעשות? אשמח לעזרת המומחים.
תודה.

• הוסף לסימניות
על מאסטר A
ושאר המאסטרים צריכים להיות מבוססים עליו ובהם יש את התוספות/שינויים במידת הצורך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד|אסתי;1619456:
על מאסטר A
ושאר המאסטרים צריכים להיות מבוססים עליו ובהם יש את התוספות/שינויים במידת הצורך.

איך אני יודעת אם הם מבוססים עליו או לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה100;1619479:
איך אני יודעת אם הם מבוססים עליו או לא?
מגדירים אותם.
בוחרים את המאסטרים הרצויים בחלונית הPages, ולוחצים Alt+Click על מאסטר A.
ואז הוא יוסיף לך על המאסטרים האחרים A בצידי הדף.

• הוסף לסימניות
אם המאסטרים שונים לגמרי אחד מהשני אז תשימי את המספור במאסטר נפרד (ובשכבה נפרדת עליונה) ותבססי את שאר המאסטרים על המאסטר של המספור.
תלחצי לחצן ימני על המאסטרים - תבחרי באפשרויות מאסטר (master options) ובשורה השלישית תבחרי את מאסטר המספור - מה שאומר שבעצם המאסטר הנבחר יבוסס עליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1619507:
מגדירים אותם.
בוחרים את המאסטרים הרצויים בחלונית הPages, ולוחצים Alt+Click על מאסטר A.
ואז הוא יוסיף לך על המאסטרים האחרים A בצידי הדף.

עשיתי את זה, ועדיין לא עבד לי על כולם,
רק אחרי ששיכפלתי את תיבות המיספור בכל המאסטרים- עבד ב"ה.

תודה רבה לכולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה100;1619521:
עשיתי את זה, ועדיין לא עבד לי על כולם,
רק אחרי ששיכפלתי את תיבות המיספור בכל המאסטרים- עבד ב"ה.

תודה רבה לכולם!
כי יכול להיות שהמספור היה בשכבה תחתונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה