דרוש מידע מס על משלוח מאסוס

• הוסף לסימניות
הזמנתי נעליים מאסוס בסכום של 275 ש"ח בערך, ופתאום קבלתי הודעה שעלי לשלם 20 ליש"ט (88 ש"ח בערך) מסים, שזה גם סכום לא קשור למשלוח, וגם זה עוד לא הגיע לארץ בכלל.
מישהו יודע מה עושים?

• הוסף לסימניות
מקפיץ את זה שוב, זה די דחוף, מישהו יודע מה עושים במקרה כזה?
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
יש לי כרגע גם סיפור דומה
קיבלתי הודעה מחברת משלוחים שאני צריכה לשלם מכס בסכום מאוד גבוה
דיברתי עם מכס ישראל הם לא רואים בכלל מספר מעקב שכזה
הם אומרים שזה עדיין לא הגיע לישראל
ז"א שאני צריכה לשלם מיסים למדינה אחרת לפני שזה מגיע לישראל??

יש מישהו שמבין בזה ויכול לעזור?

• הוסף לסימניות
הזמנתי נעליים מאסוס בסכום של 275 ש"ח בערך, ופתאום קבלתי הודעה שעלי לשלם 20 ליש"ט (88 ש"ח בערך) מסים, שזה גם סכום לא קשור למשלוח, וגם זה עוד לא הגיע לארץ בכלל.
מישהו יודע מה עושים?
מאיפה אתם בארץ?
אני גם רוצה להזמין משהו ונראה לי שמעל סכום מסוים המשלוח חינם

• הוסף לסימניות
יתכן וזה פישינג
לדעתי לא להתייחס.
אא"כ אתם יודעים בודאות שזה מהאתר המקורי

• הוסף לסימניות
תראו אם המספר מעקב תואם , ואת הכתובת של המייל.
בלי קשר לא נראה לי שיקרה משהו אם לא תגיבו, מקסימום יחזור לשולח.

• הוסף לסימניות
לא יכולה לעזור עכשיו, אבל לפעם הבאה יש קוד קופון IL17 שמוריד 17% כשעוברים את ה75$.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה