מס' עמודים בספר

• הוסף לסימניות
האם מישהו יוכל לעזור לי?
יש לי ספר תורני ( כריכה קשה צבעונית)
בגודל 17 על 24
יש לי בעימוד בינתיים כ- 314 עמודים
מה המספר שאליו אני צריכה להגיע על מנת שזו תהיה הדפסה סטנדרטית פחות או יותר
(רציתי מס' עמודים מדויק ע"מ שאוכל להתרחב או להצטמצם בעימוד
( דפי תודות, הערות וכו')
תודה לכל מי שיענה

• הוסף לסימניות
320
העיקר שיתחלק ב-8 או (יותר טוב) 16

• הוסף לסימניות
מספרי העמודים בספר הם בכפולות של 16 עמודים
כך שתחשבו שלא יהיו מדי הרבה מיותרים

בכריכה קשה יש גם עמוד פורוורד
בתחילת הספר וכן בסופו
והוא לא נספר בקבוצות של ה-16 עמודים

שיהיה בהצלחה
עם הרבה סיעתא דשמיה

זהבה רוז
מחברת הספר הצבעוני- 10 הדרכים הטובותביותר להצלחה בהתמודדות עם אכילה רגשית

• הוסף לסימניות
גליון = 32 עמודים. לא 8 ולא 16.

בדיעבד אפשר לעשות חצי גליון שזה 16 עמודים, ובדיעבד גדול יותר אפשר לעשות רבע גליון שהוא 8 עמודים.

אבל לכתחילה שיתחלק ל32.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;1916788:
גליון = 32 עמודים. לא 8 ולא 16.

בדיעבד אפשר לעשות חצי גליון שזה 16 עמודים, ובדיעבד גדול יותר אפשר לעשות רבע גליון שהוא 8 עמודים.

אבל לכתחילה שיתחלק ל32.

השאלה אם עושים תפירה או רק הדבקה...

• הוסף לסימניות
בקיצור להכין 320 עמודים זה יהיה בסדר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה