כללי מס' עמודים מתוך הספר, יומיים לפני הוצאה לאור בעז"ה

• הוסף לסימניות
נשמח לקבל חוו"ד, לא הכל יובא בחשבון כמובן בשל הלחץ של הזמן.
כל הספר עומד ידנית לגמרי באינד', ללא תג, סקריפטים ושות'.

לצערנו כשקנינו את הפונטים לא ידענו את החשיבות של המשקלים - לכל כל הפונטים "המודגשים" בספר נעשו עם קו מתאר...

נשמח אם תחלקו את הערותיכם להכרחי ול-להבא
וכמובן, נשמח לשמוע נקודות חיזוק ומחמאות :)

דרך אגב, ממליץ מאוד לקבל רושם מתוכן הדברים :)

קבצים מצורפים

• כט-לד.pdf
    1.4 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מישהו? :)

• הוסף לסימניות
העימוד יפה מאוד! מסודר ומזמין לקריאה.

2 דברים שהפריעו לי >
1. הפונטים ה"מודגשים" מאוד עבים, אולי כדאי לנסות לתת סטרוק יותר דק.
2. כותרות הספר ומספר העמוד לא מיושרים לתיבות הטקסט.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
ה. שוליים למטה, המרכוז שלהם לא יושב טוב בגריד הכללי של העמוד. הייתי מיישר לימין (עם קו ההפרדה), ונותן הזחה משמאל, או כלל לא, זה פשוט מבלגן את העסק לעין....
כמו כן לגבי הקו מיתאר מסביב (קרי - ההדגשה), זה ענין של טעם, מבין את הפוסלים ומבין את המכשירים.
בהצלחה מרובה, ואשרייך שזכית לעסוק במקחו של צדיק!!!

• הוסף לסימניות
הפתיחה יפה. בעמוד לא' - השורה הרביעית מלמטה כפולה! מופיעה גם בסוף הפיסקה שלפניה.
2 דברים שמפריעים בעין - הערות השוליים מכווצות, ואינן ברוחב הטקסט, והכותרת העליונה לא מיושרת לטקסט. נראה ספר מרתק וחשוב! אשריכם!

• הוסף לסימניות
קו מתאר שמוסיפים למלל, עוטף את האות מסביב בלי להתחשב בניואנסים שלה, ולכן זה לא נראה מקצועי כמו משקל מודגש.

• הוסף לסימניות
כמה דברים, יכול להיות שאני חוזרת על דברים, אבל לא היה לי זמן לקרוא:
1. מספרי עמודים ושם הספר/ הפרק- ליישר לתיבת הטקסט.
2. קו הערות שוליים- דק יותר
3. הערות שוליים- כמו תיבת הטקסט הרגילה.
4. הדגשות- לעשות עם קו דק יותר.

נראה ספר מדהים!!! מי כתב? היכן ניתן לקנות?

• הוסף לסימניות
כקודמי, אני סבור שצריך ליישר כותרת ומספרי עמוד לתיבת הטקסט
הערות שולים: לכאו' מוזר שזה ממורכז כך, לפחות לקרב יותר לימין. [למשל בעמוד לד זה מאוד צורם, נראה שמנסים למרוח ולהרבות בעמודים, אין בזה פסול עקרונית, אבל לא כשזה בולט...]
השער יפה מאוד, אולי את הכת"י ברקע כדאי להגדיל קצת ולמתוח יותר למרכז-ימין ואולי קצת למטה [אולי אני טועה... בזה אני פחות מבין....]

האם הולכים להוציא במתכונת זו עוד מספריו של הפיאסצ'נער?
[קצת מסקרן אותי מדוע בחרו דווקא בספר זה...]

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המחמאות הרבות.
התוכן של הספר, אכן מ-ד-ה-י-ם!!! במקרה עברנו עליו גם ברמת הגהה כללית, ונהננו מכל מילה...

תודה לכולם על ההערות הבונות, נעבוד על זה בע"ה!!!

מי שרוצה להשיג את הספר - אני מעריך שעוד שבוע-שבועיים ניתן יהיה להשיג אותו במספר טלפון הבא:
052-4668355

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה