מס' שאלות בנושא גבס ותאורה

• פותח הנושא m&m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום רב,
אשמח לתשובה מנסיון לשאלות הנ"ל:
1) אני מתכננת מטבח שיש בו הנמכה של 30 ס"מ (נשאר 240)
אני רוצה לעשות תאורה שקועה כדי לא לתפוס עוד מהגובה לדו' T-5
זה עוד הולך היום?? ואם כן מה המידות בערך של T-5 צר וארוך?
2) לגבי קרניז לתאורה נסתרת, מה המידת מינימום להרחקה מהתקרה?
מצרפת תמונה לדוגמא, כמה המינימום בין מדרגה למדרגה בגבס?
a939361b404dc2d1d1d6f3bd83e5a9ad.jpg
?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות תאורה שקועה כדי לא לתפוס עוד מהגובה לדו' T-5
זה עוד הולך היום??
א הולך יש היום פרופילי סכין שבתוכם שמים לדים והכל לפי הזמנה במידות רוחב ואורך מדוייקות.(עומק תלוי בחברה)

• הוסף לסימניות
לא יצא לאף אחת לעצב דבר כזה??
נראה לי משהו דיי סטנדרטי

• הוסף לסימניות
2) לגבי קרניז לתאורה נסתרת, מה המידת מינימום להרחקה מהתקרה?
מצרפת תמונה לדוגמא, כמה המינימום בין מדרגה למדרגה בגבס?
כל המטרה היא לאפקט בלבד האור לא מספיק חזק!
ולכן זה תלוי בגודל החדר. ובפרט גובה. לדעתי במידות כמו שלך המינימום 5 ס"מ כדי שיהיה אפקט לתאורה.
במקביל אם נותנים גובה 5 ס"מ הקרניז מתקבל יפה בגובה לפחות 5 ס"מ כנגד ההרחקה מהתקרה.
(אשמח לתת הצעת מחיר...:))

• הוסף לסימניות
קרניז.PNG

הבנתי נכון? ברווח בין הקרניזים אמור להיות מינימום 5?
ולגבי ההמלצה ברור שאעביר ללקוחה.

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
T5 את מתכוונת לפלורסנטים של פעם ...?
היום בכל הוחלף ללד הכל מיני רמות הארה ,
יש תאורה חוזרת ל- משחק /אוירה...אבל כמו שאמרה שירה את צריכה גם לדאוג לגופי תאורה כללית חוץ מזה, זה מגיע בכל מיני גדלים משקוע ועד בולט רק תבחרי...
ויש גם פרופילים לא מאלומניום שמשתלבים עם פינת הגבס נהדר ונותנים מקום גם לתאורה נסתרת (כך גם הפינות מקבלות "טיפול" מושלם
כמו זה למשל , וזה מינימלי 5*5 ס"מ

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש תאורה חוזרת ל- משחק /אוירה...אבל כמו שאמרה שירה את צריכה גם לדאוג לגופי תאורה כללית

אני באמת מתכננת את זה רק כתאורת אוירה. מלבד זה יש כמובן תאורה מרכזית.

לגבי הפרופיל תאורה שקוע, מה הרוחב המינימליסטי?
במידה ויש לי קיר גבס 10 ס"מ, שייך להכניס באמצע פרופיל כזה? או שרוחב הקיר צר מידי?

מה העוביים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה