כללי מס' שאלות בעניני טבלה באינדזיין.

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
CS4
1. בעבר (לפני למעלה משנה...) הגדרתי שורת כותרת והיא הופיע לי בכל עמ' מחדש,
איך אני עושה זאת?
2. הטבלה מחולקת לפי נושאים, אני רוצה שנושא חדש יהיה בעמ' הבא, כיצד? (השאלה היא בעצם כיצד אני מגדירה שתא בטבלה יתחיל בעמ' הבא, או בתיבת טקסט הבאה)

רב תודות.

• הוסף לסימניות
יש לי אמנם CS3 אבל נראה לי שנושא הטבלאות לא השתנה במיוחד:
1. ביצירת הטבלה את מתבקת לכתוב כמה טורים יהיו בה, כמה עמודות וכמה שורות כותרת. כל מה שתכתבי בשורת הכותרת בטבלה יעבור לתחילת כל עמוד.
2. בתפריט הטבלה בפקודה אפשרויות טבלה יש כרטיסיה ששמה שורות וטורים- שם מופיעה פקודה START ROW ואפשר לסמן שתתחיל בעמוד הבא.

• הוסף לסימניות
סליחה. לא אפשרויות טבלה אלא אפשרויות תא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adir28;444871:
יש לי אמנם CS3 אבל נראה לי שנושא הטבלאות לא השתנה במיוחד:
1. ביצירת הטבלה את מתבקת לכתוב כמה טורים יהיו בה, כמה עמודות וכמה שורות כותרת. כל מה שתכתבי בשורת הכותרת בטבלה יעבור לתחילת כל עמוד.
2. בתפריט הטבלה בפקודה אפשרויות טבלה יש כרטיסיה ששמה שורות וטורים- שם מופיעה פקודה START ROW ואפשר לסמן שתתחיל בעמוד הבא.

1. לא מצאתי.
בשעתו זכרתי שהיה משהו כמו קונוורט טו הידר (המר לשורת כותרת - האינדזיין שלי באנגלית)
2. אמור להיות מוגדר ידנית או שניתן להגדיר כמו ב keep options
שכאשר מופיע אחרון יעבור אוטומטית לדף הבא?

• הוסף לסימניות
1. הרגע מצאתי את הנ"ל בלחיצה ימנית (אכן - המר לשורת כותרת)
אבל, הכותרת מופיע בכל דף, ונעלמה מההדף הראשון המרכזי?

• הוסף לסימניות
באפשרויות טבלה בכרטיסיה האחרוה הורידי את הסימון מפקודת SKIP FIRST

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;444882:
1. לא מצאתי.
בשעתו זכרתי שהיה משהו כמו קונוורט טו הידר (המר לשורת כותרת - האינדזיין שלי באנגלית)
2. אמור להיות מוגדר ידנית או שניתן להגדיר כמו ב keep options
שכאשר מופיע אחרון יעבור אוטומטית לדף הבא?

2. נדמה לי שצריך להגדיר את זה ידנית כל פעם איפה שרוצים שזה יעבור לעמוד הבא.

• הוסף לסימניות
תודה,
אכן הועיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה