מעבדה למצלמת וידאו

• הוסף לסימניות
מעבדה למצלמת וידאו מי מכיר מעבדה טובה וזולה.
הלך לי הכניסה למקרופון ורוצים על זה 600 ש"ח איזור ירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;754805:
מעבדה למצלמת וידאומי מכיר מצלמה טובה וזולה.
הלך לי הכניסה למקרופון ורוצים על זה 600 ש"ח איזור ירושלים
מצלמה TM900
אציין שהמצלמה תחת אחריות ובסך הכל התקלה היא בכניסה של הקבל מקרופון. הם טוענים שנעשה שימוש לא סביר.
אבל הם טועים---

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;754815:
מצלמה TM900
אציין שהמצלמה תחת אחריות ובסך הכל התקלה היא בכניסה של הקבל מקרופון. הם טוענים שנעשה שימוש לא סביר.
אבל הם טועים---

נשמע שקנית את המצלמה אצל משווק אפור מוכר וידוע בארץ.. תירוץ קבוע שלהם.

• הוסף לסימניות
לפנות למשרד להגנת הצרכן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;754901:
לפנות למשרד להגנת הצרכן?

לא חושב שזה יעזור לך, את לא יכולה להוכיח שימוש סביר.

ואני בטוח שאי שם בתקנון יש משפט בסגנון: 'הרשת שומרת לעצמה את הזכות לקבוע האם בוצע שימוש לא סביר במוצר, וזאת על פי שיקול דעתה בלבד'

יש מקומות שלא קונים מהן, פשוט כך. ברוכה הבאה למועדון..

• הוסף לסימניות
תראי מדובר בכניסת XLR נכון?
בצורת סגול כזה... :-.

600 שקל זה לא הרבה לדעתי, אבל יש סיכוי שאוכל לתקן זאת בחצי מחיר, אני צריך לראות אותה כמובן.

• הוסף לסימניות
לא. כניסה כמו אוזניות

• הוסף לסימניות
אם תרצי אעשה לך את זה ב-300 שקל.

• הוסף לסימניות
מצורפת התמונה

מצורפת התמונה

קבצים מצורפים

• P1120169.JPG
    3.8 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
זה אפשרי, צרי קשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה