מעבדות קרן אור בירושלים

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את מעבדות קרן אור בירושלים?

• הוסף לסימניות
האם מומלץ לרכוש דרכם ציוד - כמו - מצלמה, עדשה?
הציעו לי לגשת אליהם והאמת שלא ידעתי שהם עוסקים במכירה,
יש מושג?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על מכירה
לגבי תיקון : הם מקצועיים בהחלט אלא שהם גם יקירים בהחלט.
לגבי קניה : הגופים של ניקון וקנון מאד זולים בפוטו פריזמה ירושלים. אני קניתי מהם עכשיו D7000 והם היו הכי זולים אפילו בזאפ. לגבי שירות הם ג"כ מקסימים. אם תרצי אומר לך למי לפנות שם ותקבלי את מלוא תשומת הלב והנחה ראויה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי שם,הייתי מאוד מרוצה מהשרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולו;787221:
אני קניתי שם,הייתי מאוד מרוצה מהשרות.
והמחירים, אמינות?

בעצם, איפה קנית - בקרן אור או בפריזמה?

• הוסף לסימניות
חיפוש קטן בפורום/ ברשת יתן לך לא רק שירות ותשבחות אלא גם דברים אחרים.
זה מה שידוע לי לגבי תיקון. לגבי רכישה, לא יודעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;787230:
והמחירים, אמינות?

בעצם, איפה קנית - בקרן אור או בפריזמה?
בקרן אור.
וזה היה ממזמן...

מצלמות רבות עברו תחת ידי מאז ...
ואת כולם הזמנתי מחו''ל -זה פשוט זול יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה