עזרה מעבדת האתגרים - עזרה והשראה למנצחים

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות מנוי אחד ב AI אני רוצה שהוא יעזור לי בכל התחומים על איזו בינה אתם ממליצים?
אני עובד עם גימיני כבר שנה ומאוד מרוצה.
זה אכן עולה 75 שקל לחודש אבל זה כולל 2000 גיגה בתיבת המייל של גימייל.
וגם עוזר לי בעריכת כל מיני דברים של טקסט.

• הוסף לסימניות
האם @יופלה אפרסק היקר מעלה היום את האתגר?
סליחה, עכשיו העלתי

• הוסף לסימניות
נכון, אתה צודק, הוא מוביל באתגר 380, אבל היצירה שלו עדיין לא מסומנת כפיתרון
@מנהל ai

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתנצל אבל יש לי איזה בעיה. לא מצליח להעלות

עד שאצליח, אביא לפה את פרטי האתגר, מקווה שיעלה בהקדם.

תיאור האתגר:
צרו יצירה בו פריטים מאוספי ילדות נוסטלגיים, ששמרו ריח של ימים פשוטים, או פריטי אספנות יקרי־ערך וירושות עתיקות הטומנות בחובן זיכרונות של דורות. תהיו יצירתיים, ותפתיעו אותנו עם כתב יד עתיק מהרמב"ם, או יודאיקה עתיקה מימות בית שני, או בכלל אוסף פקקים מימי הילדות. לא משנה מה השווי האמיתי בשוק, העיקר שתצליחו להשרות אפילו רק ליממה לפורום נוסטלגיה והווי של פעם. זהו מסע קצר בזמן, המחבר בין נוסטלגיה, הוד עתיק וקסם הפרטים.
טיפ קטן לאלו שמתקשים בזה, מוזמנים לבקר אצל הוריכם ולמעלה בקודש, ולבטח תופתעו ממה שתמצאו בבוידם שלהם.
קצת לא הוגן, לא כולם מתעדכנים פה.

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
אני אמורה להעלות היום אתגר בעז"ה.
מה אתם אומרים על:
1. הקפאת תנועה-
תמונה ברגע שיא של סיטואציה. כמו- אבן הנזרקת למים, ורואים בדיוק את רגע הפגיעה במים- מים משפריצים, מעגלים נוצרים סביב האבן במים...
2. דגמים מרהיבים ממשחקי הרכבה-
בנין מלגו, כבישים וגשרים מקפלה, וכו

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
אני אמורה להעלות היום אתגר בעז"ה.
מה אתם אומרים על:
1. הקפאת תנועה-
תמונה ברגע שיא של סיטואציה. כמו- אבן הנזרקת למים, ורואים בדיוק את רגע הפגיעה במים- מים משפריצים, מעגלים נוצרים סביב האבן במים...
2. דגמים מרהיבים ממשחקי הרכבה-

בנין מלגו, כבישים וגשרים מקפלה, וכו
לא זוכר שהיה אתגר ספציפי על זה, למרות שעלו פה ושם יצירות כאלו באתגרים אחרים. רעיון נחמד.

• הוסף לסימניות
בהשראת חנוכה, חשבתי על הרעיון של "גיבורים ביד חלשים"-
סיטואציה בה החלש/קטן/מועט גובר על החזק/גדול/רבים וכו'.
לדוגמה- מים יוצרים חור באבן.
היה משהו כזה? יותר מעניין מדגמים ממשחקי הרכבה?
או שיש לכם רעיון אחר, כיוון או סגנון שיעניין יותר את הציבור?

• הוסף לסימניות
בהשראת חנוכה, חשבתי על הרעיון של "גיבורים ביד חלשים"-
סיטואציה בה החלש/קטן/מועט גובר על החזק/גדול/רבים וכו'.
לדוגמה- מים יוצרים חור באבן.
היה משהו כזה? יותר מעניין מדגמים ממשחקי הרכבה?
אני חושב שבאיזור האתגר שצורף, תוכלו לראות עוד רעיונות שהיה לחנוכה, ואולי יפול לכם רעיון טוב.
או שיש לכם רעיון אחר, כיוון או סגנון שיעניין יותר את הציבור?
אולי סופגניות בצורות מעניינות וכדומה, או סצנה של חנוכה על רקמה. או אולי בכללי 'מנהגי ומסורת ישראל' שכולל גם כמובן חנוכה. (שם האתגר יכול להיות 'ישראל סבא'.) מקווה שיהיה עוד שיתנו לכם רעיונות.

• הוסף לסימניות
מה אומרים על "שעשועונים לחנוכה"?
ליצור דפי עבודה, מבוכים, קו לקו וכו' הקשורים לחנוכה.

מצאתי שני אתגרים קצת דומים-
חפש את המטמון • אתגר 28
פסח • אתגר שבועי 43

אבל עדיין אני חושבת שזה שונה ומעניין.
במיוחד שעם הננו בננה פרו, אפשר לשלב כיתובים בעברית, נראה לי נופתע מהתוצאות...
מה דעתכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה