מעבדת שינה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת חומר על מעבדת שינה, מישהו היה פעם ויכול לספק לי קצת חומר, מידע, תמונות?
שינה מתוקה!;)

• הוסף לסימניות
אני מחפשת חומר על מעבדת שינה, מישהו היה פעם ויכול לספק לי קצת חומר, מידע, תמונות?
שינה מתוקה!;)
גם אני מחפשת המלצה לגבי מעבדת שינה של קופ"ח כללית
האם יש צורך לפנות קודם לרופא שינה? תודה רבה.

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת המלצה לגבי מעבדת שינה של קופ"ח כללית
האם יש צורך לפנות קודם לרופא שינה? תודה רבה.
רופא א.א.ג.

הוא נותן הפניה למעבדות שינה,
בקופה מאשרים בד''כ רק בדיקה ביתית ממכון מור (משאילים ציוד ל-24 שעות - ועושים את הבדיקה לבד בבית שלכם),

אם התוצאה לא תקינה - ניתן לריב עם ההקופה לקבל הפניה לעשות את הבדיקה בבי''ח.
(ככה זה היה לפני כמה שנים - כשאני עשיתי את זה)

• הוסף לסימניות
תודה על תשובתך
האם רופא משפחה לא נותן?
איפה עשיתם

• הוסף לסימניות
רופא המשפחה לא נותן,

לאחר התוצאות ממכון מור - קבלתי הפניה לביילינסון (או לכל בי''ח של הכללית)

עריכה: מדגיש שוב - זה נכון לפני כ- 3-4 שנים,
אינני בטוח שזה גם היום

• הוסף לסימניות
במכבי רופא משפחה נותן ומפנה למעבדה באסותא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה