נראה לי 10רציתי לדעת מה הדור המתקדם של מעבדי אינטל?
והאם יש הבדל במספרים של הדגם באותו דור מעבד דוג' 8130U ומעבד 8265U
www.yossi.co.il
10.רציתי לדעת מה הדור המתקדם של מעבדי אינטל? ומה הכי מומלץ למחשב נייד לשימוש ביתי (לא גרפיקה וכד')
והאם יש הבדל במספרים של הדגם באותו דור מעבד דוג' 8130U ומעבד 8265U
כעת אני רואה שיש בחנויות מחשבים של דור 10 האם זה מומלץ יותר מאשר דור 8 או שעדיין לא מספיק התנסו בהם?10.
במעבדי מחשבים נייחים, דור 10 כבר קיים, אבל ישווק רק בחודש הבא. בפרט כאן בארץ.
דור 10 איכותי יותר.כעת אני רואה שיש בחנויות מחשבים של דור 10 האם זה מומלץ יותר מאשר דור 8 או שעדיין לא מספיק התנסו בהם?
מצרף קישורית אשמח גם לשמוע חוו"ד על מחשב זה - ועל המחיר שלו
(לא בשביל תוכנות גרפיקה וכד')
זה הגודל שאני מחפש - הייתי מעדיף 13.4 אבל הם הרבה יותר יקרים (משום מה...)הקישור דלעיל הוא לגודל 14". זה מה שאתה מחפש?
ההבדל בין המעבדים הוא בסביבות 7 אחוז.זה הגודל שאני מחפש - הייתי מעדיף 13.4 אבל הם הרבה יותר יקרים (משום מה...)
זה נראה לך מחיר טוב? והאם המחשב הוא איכותי ? העדפתי לנובו רק שהם יקרים משמעותי - האשלה אם אולי כדאי לרדת ברמה של המעבד ולקחת לנובו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים