דיון מעבד מזון- בואו נעשה את זה מסודר

• הוסף לסימניות
משהיא יודעת להמליץ על דגם ספציפי? יש להורים שלי מגימיקס, מעולה ממש, אבל לפי איך שהבנתי היום יש למגימיקס יותר מידי חלקים.
אני צריכה מעבד מזון לטחינה וגירוד, פחות מענין אותי שאפר האופציות.
והכי חושב - שאני לא אתעצל להוציא מהארון, ושיהיה קל ופרקטי לשימוש ולשטיפה.
מה עדיף? בוש? בראון? מגימיקס?
הבוש מעולה אם את צריכה משהו טוב ברמת מחיר סבירה משתמשת בו כבר כמה שנים

• הוסף לסימניות
יש לי בוש, מרוצה מאוד!
למגימיקס יש קטע שהוא לא טוחן עד הסוף ונשארות שאריות גדולות מעל הדיסקים וזה מעצבן מאוד, מה שבבוש אין בכלל, קוצץ עד ממש הסוף

• הוסף לסימניות
משהיא יודעת להמליץ על דגם ספציפי? יש להורים שלי מגימיקס, מעולה ממש, אבל לפי איך שהבנתי היום יש למגימיקס יותר מידי חלקים.
אני צריכה מעבד מזון לטחינה וגירוד, פחות מענין אותי שאפר האופציות.
והכי חושב - שאני לא אתעצל להוציא מהארון, ושיהיה קל ופרקטי לשימוש ולשטיפה.
מה עדיף? בוש? בראון? מגימיקס?
מה עשית בסוף?
מה מומלץ וקל לתפעול?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול צריכה לפסח מה עדיף בוש או נינגה ? יש לי לחול את הבראון הוא מעולה אבל עכשיו המחיר שלו לא פרופרציונלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה