כללי מעבד i5 או i7?

• הוסף לסימניות
מתלבטת אם לקנות מעבד i5 עם תפריט שממש דומה למאפיינים של i7
או לקנות i7 בתוספת מחיר של 700 ש"ח?
האם מספיקה האפשרות הראשונה?

מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
לקנות במקום אחר. שם הI7 עולה 500 ש"ח פחות.

• הוסף לסימניות
אני אומר I5
I7 זה בעיקר לגיימינג או לעריכת וידיו

• הוסף לסימניות
שטויות

• הוסף לסימניות
לגרפיקה I5 לפי מה שאני יודעת אחרי שביררתי כשקניתי מחשב

• הוסף לסימניות
נ.ב. מענין לענין. נפלתי בעבר באתר אליבאבא (אל תקנו שם!) עם אלפי דולרים בעקבות הונאה (Scam) בתחום המעבדים.

• הוסף לסימניות
כמובן שI7. ושיהיה מהדור החדש (שהספרה הראשונה מתחילה ב4) אם זה לנייד אז עם סיומת HQ שפירושו ביצועים גרפיים חזקים, ולנייח עם סיומת R.

• הוסף לסימניות
נ.ב. מענין לענין. נפלתי בעבר באתר אליבאבא (אל תקנו שם!) עם אלפי דולרים בעקבות הונאה (Scam) בתחום המעבדים.
אלפי???
מתקשר לי עם הסיפור על עלי באבא ו40 השודדים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1607500:
אלפי???
מתקשר לי עם הסיפור על עלי באבא ו40 השודדים...
אכן, אלפי. אך הקב"ה החזיר לי בכפל כפליים, ככה שאין מקום לדאגה :)

• הוסף לסימניות
אני קונה המון בעלי בבא, אבל אפפעם לא בסכומים חד פעמיים של אלפי דולרים. בקושי אלף + שקלים. ב"ה מעולם לא נפלתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1607637:
אני קונה המון בעלי בבא, אבל אפפעם לא בסכומים חד פעמיים של אלפי דולרים. בקושי אלף + שקלים. ב"ה מעולם לא נפלתי.
באליבאבא או אלי אקספרס?
כי האחרונים בסדר וגם נותנים Refund בקלות.

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני ברירתי לאחרונה,
כאשר מוסיפים כרטיס SSD, אין הפרש משמעותי בין 5 ל-7.

• הוסף לסימניות
באמת יש כאן מישהו שחושב שלעיצוב גרפי נחוץ מעבד i7..?

אגב, ssd זה חובה בשביל תיפקוד טוב ומהיר של המחשב, בלי קשר ספציפית לדור וסוג המעבד.

• הוסף לסימניות
חוו"ד

זה תלוי בייעוד של המחשב. לי יש נייד עם i5 ואין לי בעיות גם בעימודים מורכבים של מאות עמודים. זה תלוי כמה מעמיסים על המחשב בו זמנית. אם יש לך להשקיע את האקסטרה כסף, אז זה יכול להיות טוב. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1607781:
באמת יש כאן מישהו שחושב שלעיצוב גרפי נחוץ מעבד i7..?

אגב, ssd זה חובה בשביל תיפקוד טוב ומהיר של המחשב, בלי קשר ספציפית לדור וסוג המעבד.

בטח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה