מידע שימושי מעביר מייל למטרות פרסומיות לכל מכריך וידידיך? זה בשבילך-

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם אתם מאלה או לא, שרואים פרסומת במייל של עסק כלשהו שמבקש מכם להעביר את המייל שלהם לכמה שיותר אנשים, כולל לעסק עצמו שלא בעותק נסתר ואז תכנסו להגרלה וכו' וכו'...
אני לא נכנסת לשאלה האם ההגרלות האלה הן אמת או לא. העניין כאן הוא אחר לגמרי.
הנושא המדובר הוא העברת מיילים שנועדו למטרות פרסומיות לכל כתובות המייל שאתם מכירים בגלובוס כולל משפחה, ילדים, אחים וידידים
שלא ברצונם
.
אם אתם לא מאלה שמעבירים ולא מתכוונים לעשות את זה- מצוין! המשיכו כך.
אם אתם מאלה שכן- בבקשה הפסיקו! זה ממש מציק ולא נעים!
כששולחים אלי כזו הודעה שמכותבים בה יותר מ-30 איש וכולם יכולים לראות את כתובת המייל שלך ואת שמך. זה לא נעים.
לי בכל אופן. ואני יודעת שאני לא היחידה.
ואח"כ אין פלא שאנשים מקבלים מיילים של עוקץ וכן ניסיונות פריצה למיילים האישיים שלהם (מכירה מקרוב).
אז בבקשה-
לפני שאתם חושבים על טובתכם האישית מהרווחים שההגרלה הנ"ל תניב לכם- תחשבו לרגע על טובתו של הזולת, על טובתו של מי שאתם הולכים להעביר אליו את המייל הזה,
יש אנשים שיזרמו ולא יאמרו לכם כלום כשיקבלו מייל כזה, יזרמו בעל כורחם כדי לא להיות שונים, לא להיות אלו ש'הורסים' הכל. אבל מבפנים הדבר מפריע להם מאוד.
אנא כבדו את הבקשה.
תודה רבה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לזה פתרון מאד פשוט אפשר לעשות בשליחה של המיל עותק נסתר ואז לא רואים את כול מי ששלחתם לו מיל ביחד

• הוסף לסימניות
יש לזה פתרון מאד פשוט אפשר לעשות בשליחה של המיל עותק נסתר ואז לא רואים את כול מי ששלחתם לו מייל ביחד
זו בדיוק הנקודה.
התנאי של העסק מבצע ההגרלה (והפרסומת היא שלו) הוא- לשלוח לכמה שיותר אנשים את המייל הפרסומי ולכתב גם את מייל העסק עצמו שלא בעותק נסתר. (כי אחרת הם לא יוכלו לראות כמה אנשים צירפת.. ולשלוח לכל אחד את המייל הפרסומי באישי+ לכתב את העסק בכל פעם מחדש זה מתיש.)
וזה לשון מייל פרסומי שקיבלתי היום:

"שלחו מייל זה לחברים ולקרובי משפחה ללא עותק נסתר
צרפו את המייל:

(מייל העסק)

והיכנסו להגרלה על------

על כל 10 אנשים שתשלחו להם מייל זה- כרטיס נוסף להגרלה!

ההגרלה תיערך ביום ראשון הקרוב 17/5/20"

(הפרטים הושמטו והתאריך בדוי, ע"מ להימנע מלשוה"ר)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה