מעברים אוטומטיים

• הוסף לסימניות
אני עורכת קבצים מסוג P2 MXF וכמובן שכשאני מורידה אוטומטית לטימליין זה מביא ערוץ שמע אחד, ואני צריכה את 2 הערוצים .

חיפשתי פה פתרונות ומה שמצאתי לא כ''כ הבנתי, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי..

ראיתי שאפשר בcs6 לעשות דיזולב לכל הסרט ע''י כפתור ripple edit
אפשר פרוט יותר מדויק איך בדיוק עושים את זה?

תודה רבה מאד לעוזרים זה ממש דחוף לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi;1615017:
אני עורכת קבצים מסוג P2 MXF וכמובן שכשאני מורידה אוטומטית לטימליין זה מביא ערוץ שמע אחד, ואני צריכה את 2 הערוצים .

חיפשתי פה פתרונות ומה שמצאתי לא כ''כ הבנתי, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי..

ראיתי שאפשר בcs6 לעשות דיזולב לכל הסרט ע''י כפתור ripple edit
אפשר פרוט יותר מדויק איך בדיוק עושים את זה?

תודה רבה מאד לעוזרים זה ממש דחוף לי

כשאת על כפתור ה ripple edit את מעבירה בחלון הטימליין עם העכבר על כל השוטים שאת רוצה שיבחרו (כמו שאת מסמנת כמה קטעים ביחד)
למעלה בצד ימין המסך מתחלק לך ל-2 חלקים, את עומדת על צד אחד וחותכת עם לחצן ה-5 ועוברת לצד השיני וחותכת גם שם, ואז את מסמנת עם הלחצן האמצעי שהוא בעצם עושה לך את דיזולב, מקווה שהסברתי ברור, בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא נעים לי... אבל לא הבנתי....
איפה למעלה בצד ימין מה זה לחצן ה5?......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi;1615070:
לא נעים לי... אבל לא הבנתי....
איפה למעלה בצד ימין מה זה לחצן ה5?......

תרגישי נעים....
תסמני 3 קטעי וידאו ביחד ואז תראי על מה דיברתי
אם בכל אופן לא הבנת תפני אלי באישי,

• הוסף לסימניות
אם לא הבנת אני יכולה להשתלט על המחשב שלך ולהסביר לך בשמחה!!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הסיוע והרצון הטוב של כולם
פנינה הסבירה לי והכל הסתדר--
תזכו למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה