מעברים בPA1000

• הוסף לסימניות
התחדשתי עכשיו ב-PA1000 ובהחלט אפשר לומר שהמידע כאן בפורום עזר לי המון להגיע לבחירה.
ובאמת לא התאכזבתי אכן אורגן מפחיד ועוצמתי עם תחושה שמאוד קרובה ל'טראנס' של ה4.
אבל.... בעיה אחת רצינית, שהמעברים (FILL) באורגן אינם מופרדים בכפתור אחר מהוואריאציות כמו בPA4, אלא הם באותו כפתור, וזה אומר שא"א כל פעם לבחור איזה מעבר אתה רוצה, אלא תמיד המעבר יהיה המעבר שמוגדר על הוואריאציה שבה אתה אוחז, וזה ממש מרגיז למי שהתרגל ומחפש משהו אחר. אני בטוח שהמתכנתים שם בקורג חשבו על זה ושיש אפשרות בהגדרות לשנות את זה ולהגדיר אחרת, השאלה איך עושים את זה. (מקווה שהסברתי את עצמי טוב)
מי שיכול לעזור לי בזה - אלפי תודות
נ.ב. יכול להיות שיבואו בהמשך שאלות נוספות... ו.. מכיוון שהאורגן חדש מהאריזה כמעט ללא חומר חיצוני, אז כל מי שיש לו דגימה או שניים שיכול לשלוח לי - אז כמובן אודה לו מאוד---
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
התחדשתי עכשיו ב-PA1000 ובהחלט אפשר לומר שהמידע כאן בפורום עזר לי המון להגיע לבחירה.
ובאמת לא התאכזבתי אכן אורגן מפחיד ועוצמתי עם תחושה שמאוד קרובה ל'טראנס' של ה4.
אבל.... בעיה אחת רצינית, שהמעברים (FILL) באורגן אינם מופרדים בכפתור אחר מהוואריאציות כמו בPA4, אלא הם באותו כפתור, וזה אומר שא"א כל פעם לבחור איזה מעבר אתה רוצה, אלא תמיד המעבר יהיה המעבר שמוגדר על הוואריאציה שבה אתה אוחז, וזה ממש מרגיז למי שהתרגל ומחפש משהו אחר. אני בטוח שהמתכנתים שם בקורג חשבו על זה ושיש אפשרות בהגדרות לשנות את זה ולהגדיר אחרת, השאלה איך עושים את זה. (מקווה שהסברתי את עצמי טוב)
מי שיכול לעזור לי בזה - אלפי תודות
נ.ב. יכול להיות שיבואו בהמשך שאלות נוספות... ו.. מכיוון שהאורגן חדש מהאריזה כמעט ללא חומר חיצוני, אז כל מי שיש לו דגימה או שניים שיכול לשלוח לי - אז כמובן אודה לו מאוד---
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה בדיוק מה שאני אומר כל הזמן,
בימאה המעברים עובדים בצורה שונה, אבל כל עוד בpa4 יש כפתורים נפרדים למעברים אז הpa4 ממש נח בנושא הזה,
אבל ברגע שאין לך כפתור נפרד אז הקורג ממש מעצבן...

• הוסף לסימניות
איך אני משנה את ההגדרות של זה בpa4x?

• הוסף לסימניות
נו, אז אי אפשר?
אף אחד לא יודע? פפפווופ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה