כללי מעבר באינדזיין, ושינוי תמונה לקוי מתאר

• הוסף לסימניות
1. איך מקבלים את גווני המעבר בין 2 דוגמיות של צבעים באינדזיין (אני זוכרת שיש אפשרות כזאתולא זוכרת כיצד)

2. יש לי סדרת תמונות של צלומי פלסטלינה- של דמויות וחפצים. האם יש אפשרות להפוך אותם לציור עם קווי מתאר שחורים בלבד (כדי לילדים יוכלו לצבוע)? יש פילטר כזה? שיך להגיע לרמת דיוק גבוהה?

תודה רבה לכל העוזרים, שבוע טוב

• הוסף לסימניות
1. עד CS5, גוררים מחלון הSWATCHES לחלון הGRADIENT.
2. באינדיזיין? לא נראה לי

• הוסף לסימניות
אולי live trace באילוס' יעזור לך (לעשות אח"כ expand ולמחוק את המילוי). תלוי בסוג התמונה.

• הוסף לסימניות
כשיש קצת זמן.
ויש כל יום כמה דקות כאלו...

• הוסף לסימניות
נראה לי ששאלותי לא הובנו.

1. כוונתי לא לעשיית מעבר צבע רגיל, אלא לקבל את גווני הביניים שבין 2 הצבעים- כדוגמיות צבע בודדות.

2. לגבי התמונות- ממש לא התכוונתי באינדזיין, לא יודעת למה הובן כך.. מישהו יודע איך בפוטושופ או בכל אפשרותץ אחרת?

• הוסף לסימניות
מוסיפים 2 צבעי פנטון לחלון הצבעים,
קליק ימיני על החץ הקטן, ויש לך אפשרות של: new mixed ink group
בוחרים, בצד שמאל, 2 הצבעים שמהם רוצים ליצור סדרה של צבעים,
אפשר להגדיר כמה תתי צבעים יהיו, ובכמה אחוז יוקפץ כל צבע.

• הוסף לסימניות
יש לי CS3 בעברית, ניסיתי כהדרכתך ולא הצלחתי, האם הכוונה ל- "דוגמית צבע חדשה של צבע דפוס מעורב"?!
א"כ הוא לא נותן לי אפשרות לסמן כמה צבעים אלא יוצר צבע אחד משולב..

אשמח להדרכה מפורטת ובעברית, תודה

• הוסף לסימניות
אחד מתחת לדוגמית צבע משולב, אמור להיות משהו כמו "קבוצת דוגמיות חדשות של צבע דפוס מעורב",
יש משהו כזה?

• הוסף לסימניות
אחד מתחת לדוגמית צבע משולב, אמור להיות משהו כמו "קבוצת דוגמיות חדשות של צבע דפוס מעורב",
יש משהו כזה?

• הוסף לסימניות
אכן "קבוצה חדשה של צבע דפוס מעורב"
תודה, אין מילים!!!

• הוסף לסימניות
לגבי התמונות -
נסי בפוטושופ פילטר photocopy זה נמצא תחת sketch
צריך לשחק עם ההגדרות, ולא לשכוח ששני הצבעים הפעילים יהיו שחור ולבן כמובן
אולי יעזור להשתמש ב-find edges (תחת stylize)
ורק אז לעשות פוטוקופי

עוד אופציה -
לנסות משהו וקטורי ע"י live trace באילוס

• הוסף לסימניות
אריאלס, תודה, את יודעת איך הפילטרים האלו נקראים בעברית?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג
התרגום של פוטוקופי זה "מכונת צילום" או "צילום מסמכים"
ושל פיינד אדג'ס - "מצא קצוות"
אבל לאדובי פתרונים איך הם בחרו לתרגם זאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה