אמא של נפתלי :)
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
חובה חוקיתאני מרוויחה משהו מתאום המס ?
חובה חוקיתאני מרוויחה משהו מתאום המס ?
עם זה רק חודש אחד התאום אז את הסכום הנמוךאני מנסה לעשות תיאום מס וממש לא מבינה מה הולך שם
מדובר בחודש אחד שעבדתי בו ב-2 מקומות (רב החודש במקום הישן וכמה ימים בחדש)
מה אני אמורה למלא ב "מה השכר החודשי שלך בברוטו" ולכמה חודשים הוא ? - את הברוטו האמיתי של המקום החדש שאני אקבל או מה שלפיו קבלתי בחודש המעבר (שהוא כמובן נמוך בהרבה כי הוא רק כמה ימים) ?
עדיף לי בכלל לחכות ולעשות את זה בסוף השנה ?
מודה מאד לכל מי שיוכל לסייע לי לגמור עם זה!
מכניסה נתונים על שני מקומות העבודה.מה אני אמורה למלא ב "מה השכר החודשי שלך בברוטו" ולכמה חודשים הוא ?
עד שלא תשלחי תיאום מס למעסיק השני, הוא אמור ע"פ החוק לנכות מהשכר שלך 47% מס. לא מומלץ....עדיף לי בכלל לחכות ולעשות את זה בסוף השנה ?
כרגע כמו שזה נראה לי לא הורידו לי 47%, יכול להיות?מכניסה נתונים על שני מקומות העבודה.
הרעיון להכניס את הסכום שתקבלי מכל מקום ברמה השנתית.
עבדת 3 חודשים במקום העבודה הראשון וקיבלת 30 אלף? תצייני 3 חודשי עבודה בשכר של 10 אש"ח.
במקום השני תעבדי 10 חודשים עד סוף שנה (כוול חודש המעבר) בשכר חודשי של 5,000 ש"ח? תכניסי כנ"ל.
עד שלא תשלחי תיאום מס למעסיק השני, הוא אמור ע"פ החוק לנכות מהשכר שלך 47% מס. לא מומלץ....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים