בריאות מעבר בין קופות חולים

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול
מישהו התנסה בהעברת המידע הרפואי בין קופ"ח?
שואל בשביל מישהי עם היסטוריה מורכבת (ב"ה היום בריאה לחלוטין)
מה עם ביטוח סיעודי?חייב חיתום מחדש?

מידע רפואי צריך ללכת פיזית לפני שאת עוברת קופה ולבקש להדפיס אותו\לשלוח לך באימל, זה לא עובר לשום קופה אוטומטית , מנסיון מר .

לגבי מה ששאלו פה על ביטוח זה בדרך כלל עובר אבל יכול ליפול גבים הכסאות לכן מומלץ לודא מול הקופה החדשה שזה עבר אחרת חבל כי אחרי 3 חוד' זה פג תוקף וכאילו לא היה , למעט לאומית ששם זה לא משנה מה הוותק שלך , ברגע שאת נכנסת ללאומית את כאילו נולדת בלאומית ואת לא צריכה רצף לכלום {למעט 3 דברים שאני נתקלתי }

• הוסף לסימניות
אני עברת בעבר קופ"ח
והיה לי בדיקת דם מסויימת שביקשו ממני אחרי כמה שנים
יאמר לשבחה של קופ"ח מאוחדת (או המזכירה, או גם וגם)
פניתי אליהם בגב זקוף, ובלי שום תחנונים
הדפיסו לי במקום, והביאו לי בקלות ובחיוך...
(למרות שכבר לא הייתי חברה בקופה למעלה מ 4-5 שנים)

• הוסף לסימניות
אני עברת בעבר קופ"ח
והיה לי בדיקת דם מסויימת שביקשו ממני אחרי כמה שנים
יאמר לשבחה של קופ"ח מאוחדת (או המזכירה, או גם וגם)
פניתי אליהם בגב זקוף, ובלי שום תחנונים
הדפיסו לי במקום, והביאו לי בקלות ובחיוך...
(למרות שכבר לא הייתי חברה בקופה למעלה מ 4-5 שנים)
מוזר כי אני עברתי ללאומית ממאוחדת ועוד עבדתי במאוחדת כמה שנים ואז אמרו לי לפניכמה זמן שאין לה גישה לזה אחרי שאת כבר לא במערכות שלנו ואני זוכרת שראני בעצמי הייתי מוציאה לאנשים את התיק הרפואי לפני שעזבו ולא זוכרת שהיה על זה הגבלה .

• הוסף לסימניות
למה באמת צריך לחכות כל כך הרבה זמן?
וממתי אפשר לקבל את ההטבות השונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה