טיול בחו"ל מעבר גבול ^ פולין <-> אוקראינה

• הוסף לסימניות
בוער בי הרצון לפקוד את קברי רבותינו באוקראינה (מעזיבוז', בעלזא, וכו')
רצוני לדעת האם זה אומר שנגזר עליי עמידה של שעות במעבר הגבול (מגיע אני מליזענסק לגבול) או שמא רכבים נעים בחופשיות ללא בעיה כלל וכלל וכל הפקקי ענק שמדווחים תמיד הם אלו רק משאיות.
עוד ברצוני לדעת האם כפושעטער י'יד ייקל עליי להסתדר עם האוקראינשער גויים בגבול, או שלא אפשרי להתסדר ללא מישהו עם ניסיון.

• הוסף לסימניות
עכשיו לאור המלחמה פחות עמוס שם ביחס ללפני המלחמה / קורונה.
בכל זאת בשביל לעבור הכי מהיר, עדיף לעבור ברגל ללא רכב.

• הוסף לסימניות
מה שאני כותב זה נכון למה שהיה בראש השנה
על המעבר הגבול מאוקראינה לפולין לעבור ברגל
לקח לאנשים שלוש וחצי שעות בשעות הבוקר
ונסיעה מהגבול לליזענסק לוקחת שעה ורבע
עכשיו שאין את העומסים של ראש השנה הכל יוכל ליהשתנות

• הוסף לסימניות
מה שאני כותב זה נכון למה שהיה בראש השנה
על המעבר הגבול מאוקראינה לפולין לעבור ברגל
לקח לאנשים שלוש וחצי שעות בשעות הבוקר
ונסיעה מהגבול לליזענסק לוקחת שעה ורבע
עכשיו שאין את העומסים של ראש השנה הכל יוכל ליהשתנות
כמובן שאין שום קשר למה שהיה בראש השנה למה שהולך בשגרה..
למיטב ידיעתי, בשעות הרגילות (לא בשעות של לפני/אחרי העבודה) המעבר הרגלי לוקח לא יותר מחצי שעה
עם רכב יכול לקחת כ 4 שעות
בשעות העומס אפשר לחכות יותר

• הוסף לסימניות
ומה אתם אומרים על הרעיון להשאיר את הרכב בגבול ולעבור רגלית ואז לקחת דרייווער מהגבול לציון הלוך חזור,
זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
שים לב ישנם גבולות שהם רק למעבר כלי רכב ויש גבולות שהם גם לכלי רכב וגם להולכי רגל

• הוסף לסימניות
כמובן שצריך אישור כדי לעבור עם רכב ואולי גם ביטוח

• הוסף לסימניות
ישנם מעברי גבול שעדיפים ופחות (מבחינת מהירות וכו'), או שהיכן שווייז/גוגל מאפס שולח אותי זה טוב?

• הוסף לסימניות
ישנם מעברי גבול שעדיפים ופחות (מבחינת מהירות וכו'), או שהיכן שווייז/גוגל מאפס שולח אותי זה טוב?
זה גבול ידוע ומוכר שיש בו גם מעבר לרכבים וגם להולכי רגל גבולות הם לא צפויים אפשר אולי לברר אצל חברות ההסעות מאומן שמטבע הדברים מעודכנים

• הוסף לסימניות
לגבי נסיעה לשבועות
מישהו יודע איך כדאי לנסוע ?
והאם עדיף קרקוב או קישינב ?
אולי יש ערים נוספות שאפשר לטוס אליהם מישראל והם קרובות לגבול ?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לגבי נסיעה לשבועות
מישהו יודע איך כדאי לנסוע ?
והאם עדיף קרקוב או קישינב ?
אולי יש ערים נוספות שאפשר לטוס אליהם מישראל והם קרובות לגבול ?
תודה רבה
קישינב יותר קרוב ועפ"ר יש שירות של חברת פיכלא יאס גם קרוב וככל הנראה גם יהיה שירות בימים לפני שבועות לגבי קרקוב אולי הטיסות יותר זולות אבל צריך להתארגן מס' אנשים כדי ליסוע יחד ברכבת או להזמין הסעה
יש לציין שחברת אייר מולדובה נמצאת בקשיים ויש הרבה ביטולי טיסות https://www.breslevnews.net/אייר-מודלובה-משעה-זמנית-את-טיסותיה-הפ/

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה לעשות
המחירים לקישינב פשוט שחיתות
יותר מ 550$ לאדם רק טיסה
זה הזוי
אני מאוד רוצה לנסוע מעיר אחרת אבל אין לי מידע מה קורה במעברי גבול אחרים כגון לבוב וכ"ו
אשמח למידע

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה לעשות
המחירים לקישינב פשוט שחיתות
יותר מ 550$ לאדם רק טיסה
זה הזוי
אני מאוד רוצה לנסוע מעיר אחרת אבל אין לי מידע מה קורה במעברי גבול אחרים כגון לבוב וכ"ו
אשמח למידע
תבדוק מחיר של נסיעות פנים
מקישינב 100 דולר כל צד
מפולין ברכב יקר מאוד
רק אם אתה עם קבוצה
או ברכבת

• הוסף לסימניות
תברר אצל אלו שנוסעים קבוע. אני חושב שגם בשיא המלחמה היה איזה צארטר לויניצה.
שווה כל מאמץ בשביל להיות שם בשבועות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה