דרוש מידע מעבר דירה- מתי מתחילים ומתי קונים

• הוסף לסימניות
בע"ה עוברים דירה לדירה משלנו עוד 3 חודשים.
השאלות שלי
ממתי הגיוני להתחיל לארוז? (אם אני חולמת על פסח תו"כ ואז החדרים יהיו נקיים)
מתי כדאי לקנות מוצרי חשמל (סוף שנה עוד מעט- לחכות)
מתי לקנות רהיטים? שיספיקו להגיע מצד אחד ושיהיה זול מצד שני?
תודה

• הוסף לסימניות
מהניסיון אצלינו
מה שלא משתמשים להתחיל כמה שיותר מוקדם
דברים שימושיים בערך שבועיים שלוש לפני
תלוי בכמות הדברים לארוז וכמות האורזים
רוב הדברים שמזמינים כדאי לקחת עד שבוע וחצי סיכון שיגיעו
אם צריך הרכבה שבועיים
בנתיים לעקוב אחרי מבצעי נובמבר

• הוסף לסימניות
בע"ה עוברים דירה לדירה משלנו עוד 3 חודשים.
השאלות שלי
ממתי הגיוני להתחיל לארוז? (אם אני חולמת על פסח תו"כ ואז החדרים יהיו נקיים)
מתי כדאי לקנות מוצרי חשמל (סוף שנה עוד מעט- לחכות)
מתי לקנות רהיטים? שיספיקו להגיע מצד אחד ושיהיה זול מצד שני?
תודה
אני עוברת בחנוכה ועדיין לא התחלתי לארוז:)
מה הלחץ?
לגבי קניית מוצרים אם זה רהיטים את יכולה לקנות במחיר היום ושיספקו לך בעוד שלושה חודשים
ומוצרי חמשל כדאי לך לקנות עכשיו כי המחירים עולים ועולים...
אני קניתי מוצרי חשמל בצורף שילמתי מראש והם סיפקו לי אחרי חודש1

• הוסף לסימניות
יש לכם מקום אחסון לארגזים? אז תתחילו עכשיו
אם לא, לדעתי ומנסיון מספיק כמה ימים קודם (ככה גם לחוצים יותר וזורקים יותר דברים מיותרים..)
קחו יומיים שלושה חופש ותארזו הכל
חבל לחיות בבית עם הררי ארגזים..

רהיטים-יש לקחת בחשבון בערך חודש עד שההזמנה מגיעה
אם זאת דירה חדשה מקבלן ועדיין לא קיבלתם מפתח- שמעו לי ואל תקבעו תאריך הובלה על סמך מילה של הקבלן!!
כמעט תמיד זה נדחה עוד ועוד... חבל שתשלמו אלפי שקלים הובלה והרכבה לפח.. אם קבעתם תאריך א"א לבטל כשזה קרוב מידי.

מוצרי חשמל- בד"כ זמינים עד שבוע בחנויות. לקחת בחשבון עוד שבוע שבועיים עד שהטכנאי המורשה מגיע לפתוח את המוצר (ולמכור לכם חבילת אחריות משתלמת משתלמת משתלמת ב36 תשלומים..)

• הוסף לסימניות
לארוז בצורה מסודרת לוקח זמן! (יותר ממה שחושבים... תלוי באיכות האריזה - אם את אורזת כלי כסף, את מצחצחת אותם, כן או לא... תלוי בך, מיון בגדים/ משחקים/ כלים וכיוצ"ב, ועוד...)
תשימו מדבקה צבעונית על כל ארגז לפי צבעים, כך המוביל ידע איפה להניח את הארגז, באיזה חדר.
תמלאו ארגזים עד למעלה, אל תשאירו חלל ריק, הקרטון מתקמט, ולא יושב טוב אח"כ כשהוא בערימה, מה גם שחבל על המקום.
ניילון בועות לכלי זכוכית,
והעיקר שיהיה לכם ישוב טוב!

• הוסף לסימניות
עוברים לדירה יד שניה משופצת. מוצרי חשמל זה בעיקר מזגנים שלא קריטי עכשיו תנור וכיריים השאלה אם הם עושים הנחות לקראת ספירת מלאי או סוף שנה לועזי. זה לא מוצרים שקריטי ההתקנה
רהיטים חדר שינה פינת אוכל למטבח ועד מיטה או ארון.
כשעברנו פעם אחרונה היה 100 ארגזים לפני שנה וחצי והיה לנו איפה לאכסן אותם כשארזנו. כיום המרפסת היא אופציה יחידה והיא לא אטומה למים כך שזה לא בא בחשבון. אחרי שנעבור סופית לבגדי חורף אארוז את הקיץ. את מה שבבוידעם לא רואה צורך מיידי, אבל יש המון "אפור" מסמכים, מתנות, שמיכות שלא בשימוש אבל אם יבואו אורחים...
בקיצור לחיות על ארגזים חודשיים וחצי????

• הוסף לסימניות
אה ולהזמין ברזים נשלפים מעליאקספרס? וכיור נט"י? ותאורה?

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלי - עברנו ממש עכשיו דירה תוך שבועיים
היה קשה אבל העדפתי לא לחיות 3 חודשים על ארגזים....
גם אם אני מתחילה לארוז רק ארונות עליונים ודברים לא שימושיים- איפה אפשר לאחסן את הארגזים? זה עושה מלא בלאגן!
כמה זמן לוקח לארוז? כל ארון לקח לי לרוקן אותו בין חצי שעה לשעה וחצי....... זה כל הסיפור.
מה שכן כדאי להשקיע לפני כן במיונים... ואז פשוט מעבירים ארון ארון קומפלט...
עוד משהו - תקופה לפני כן הקפאתי הרבה אוכל, כך שבשבועיים של המעבר יכולתי פשוט להוציא מההקפאה... ולא ללכלך עוד פעם סירים, שולחן וכו'

מסייגת שהייתה לי דירה קטנה ועברנו רחוב ליד....

בקשר למוצרי חשמל וריהוט לוקח שבועיים בערך עד שמגיע... פלוס מינוס.

שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לגבי קניית מוצרים אם זה רהיטים את יכולה לקנות במחיר היום ושיספקו לך בעוד שלושה חודשים
ומוצרי חמשל כדאי לך לקנות עכשיו כי המחירים עולים ועולים...
אני קניתי מוצרי חשמל בצורף שילמתי מראש והם סיפקו לי אחרי חודש1
לשים לב להלכות ריבית

• הוסף לסימניות
אחסון ארגזים עם בגדים במרפסת פתוחה יכולה להזיק ?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת