- הוסף לסימניות
איזה ראוטר זה?אני מוכר את אותו ראוטר ב100 ש"ח ללקוחות שלי..
איזה ראוטר זה?אני מוכר את אותו ראוטר ב100 ש"ח ללקוחות שלי..
D LINK 224איזה ראוטר זה?
זה מחיר זול!!D LINK 224
בהחלטזה מחיר זול!!
זה כבר ממש יקרבהחלט
בחנויות אחרות מוכרים את אותו ראוטר ב360!..
איפה קנית?זה כבר ממש יקר
אני קניתי באיזור 200+
יש לי חבר שרוצה לעבור לבזק (נטפרי) איך פונים אליך?לבזק יש שרות טוב ולצערינו 24/7.
הישדוך שלהם עם נטפרי זה חדש, אז אין מושג על תקלות לאורך זמן.
בכל אופן, אשמח שתעברו דרכי, באם החלטתם לעבור.
לטלפון בחתימהיש לי חבר שרוצה לעבור לבזק (נטפרי) איך פונים אליך?
אני לא רואה טלפון בחתימהלטלפון בחתימה
יצירת קשר: 8596960 בג'ימייל ' או 0548596960אני לא רואה טלפון בחתימה
אתה יכול לקחת ספק נטפרי בנוסף למה שכבר יש לך, בתקווה שלא יפגע בשיחות.יש לי כיום קו טלפון של פרטנר וגלישה של פרטנר עם סינון נתיב.
אני מעוניין לעבור לבזק ונטפרי.
הבעיה שאני מעוניין להשאיר את קו הטלפון אצל פרטנר כי יש לי שם שיחות מאד בזול וגם שימוש באותו קו ל2 שיחות בו זמנית.
האם יש אופציה לעבור לבזק ולהשאיר ראוטר של פרטנר בשבילצשיחות ובנוסף ראוטר בשביל הגלישה שהוא יהיה בנטפרי?
בשמחהאתה יכול לעזור לי בזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים