מעבר חדר של בת שנתיים לחדרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;693705:
האם את סומכת על ביתך שתסתדר בחדרה?
האם את יכולה להיות רגועה שהיא ישנה שם טוב? שנעים לה שם?
האם יש לך בראש תמונה חיובית שלה ישנה בכיף בחדרה?

אם את שלמה עם זה, זה ילך הרבה יותר בקלות

ילדים קולטים אותנו לגמרי, ומשקפים לנו את הרגשות שלנו בדיוק רב.
אם את בלחץ - גם היא לא תירגע. אם את לא שלמה עם עצמך, גם היא לא תשלים עם המצב.

כבר מזמן הגעתי למסקנה שלרוב ובד"כ גם בגמילה והתייבשות, מעבר חדר ועוד, הדברים תלויים הרבה יותר בבשלות ההורים מאשר בשלות הילדים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;693724:
כבר מזמן הגעתי למסקנה שלרוב ובד"כ גם בגמילה והתייבשות, מעבר חדר ועוד, הדברים תלויים הרבה יותר בבשלות ההורים מאשר בשלות הילדים...
יבוא יום ותגיעי למסקנה שאין מסקנות.
אני בחסדי ה' אחרי גמילה מייגעת מאין כמוה עם ילד נבון ובשל לכאורה, בן לאם עם נסיון גמילה של כמה וכמה שחיכתה בכל מאודה לראות אותו גמול. .
המסקנה הזו לא מתאימה למקרה שלנו:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;693343:
הצדיקים שלי ב"ה עושים לי לילות,
חלק מזה אני זוקפת להעברה המוקדמת - העובדה שבלילות שהם כן איתי פתאום הם בוכים.

בכל מקרה גיל שנתיים נשמע לי מוגזם ביותר... לא מעצבן אתכם העריסה/ מיטה בחדרים ה"ענקיים" של ימינו?

אז זהו, שגם אצלי הם דופקים לילות (חוץ מכאבי שיניים אוזניים וכו...)
ולשם שינו יש לנו חד"ש גדול - כך שאין בעיה.

אם זה היה מפריע או מעצבן היינו מעבירים אותה קודם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;693352:
מסקנה סופית מהאשכול הזה: בכל מה שקשור להתנהלות עם ילדים, בכל תחום, כל אחת תעשה מה שטוב לה וטוב לילדיה, ובעיקר מה שהיא מרגישה שטוב להם... והכי חשוב שתהיה שלמה עם זה...
להתווכח על שיטות השכבת ילדים ועל גיל העברה לחדר ילדים ועל גמילה מטיטולים וכדו' זה כמו להתווכח מה האוכל הכי טעים, כל אחת דוגלת בטעם שלה ובשיטה שלה, ולכן תמשיכו לעשות את מה שאתם חושבים שהכי טוב...
הרבה הצלחה לכולם בכל דרך שתבחרו
והרבה נחת מהילדים.

צודקת בכל מילה!!
אבל!
לפעמים יש מקום ללמוד מאחרים, או לבצע שינויים כאלו ואחרים
ואף פעם לא ניזוקים מעצה ששומעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;694006:
זה לא ממש בטוח :cool:

כתבתי שומעים, ולא מיישמים.
לשמוע אפשר תמיד, כל אחת תסנן מה שמתאים לה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה