דרוש מידע מעבר לאתרוג אתרים מסוימים שעובדים וחלק שלא

• הוסף לסימניות
הייתי בנטפרי ועברתי לאתרוג
ובמחשב היה תוכנה של נטפרי
וכמדומני שמחקתי אותה(לכאורה הראיה שמחקתי ,זה שהאתרים בחלקם עובדים כאשר המחשב מחובר לאתרוג)

ויש הרבה אתרים בסייסים שפשוט לא עובדים לי ספיצפית במחשב שהתוכנה הייתה(מחשב אחר שלא היה את התוכנה זה עובד חלק)

מישהו נתקל בכזה דבר
מה יכול להיות הסיבה?

למשל פרוג עובד לי
אבל גוגל לא עובד לי ורושם שגיאת פרטיות
כפי שנראה בתמונה למטה

אשמח לעזרה

1764629362996.png

• הוסף לסימניות
קרה לי בעבר
זה בעיה כי נטפרי משאירים לך כל מיני התקנות על המחשב גם כשמתנתקת את צריכה לראות שההתקנה הבסיסית
אני כיביתי את כל ההתקנות של נטפרי שהיו לי דרך מערכת ההפעלה כיביתי שמה את התהליך של נטפרי שעדיין רץ (אם אוחזת מה אני מתכוונת)

שורה תחתונה- גם כשאת יוצאת מנטרפי עדיין נשאר לך כביכול "שאריות" של ההתקנה שלהם שמשבשת את ההתקנה הסדירה של אתרוג (בדיוק כמוך הייתי בנטפרי ועברתי לאתרוג)
תבדקי שאת מוחקת הכל לחלוטין מהמחשב את כל הנטפרי ורק אז תתקיני אתרוג מחדש.. זה מה שסידר לי

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על המידע.

דבר שני,לא נראה לי שזה קשור
כי גם במחשב השני לא התקנתי את זה ועדיין הכל חלק (אני אתקין בשביל הסינון ,אבל לא נראה לי שזה קשור לנושא)

• הוסף לסימניות
בפועל בדקתי התקנתי בשני המחשבים
וזה עזר
תודה. רבה

מעניין למה רק מחשב אחד עשה בעיות ואחד לא

• הוסף לסימניות
מה מפתיע נראה לי שאני מפספס משהו
מאוד פשוט
כל סינון שלא יהיה הוא התערבות בחיבור האינטרנט
ובלי תעודת אבטחה שאומרת למחשב לסמוך על החיבור זה פשוט לא יעבוד
וזה לא משנה אם זה אתרוג או לימון או כל סינון אחר

• הוסף לסימניות
מאוד פשוט
לימון נשמע אחלה סינון ;)

• הוסף לסימניות
מאוד פשוט
אבל עובדה שבמחשב השני זה כן עבד
וגם במחשב הנל חלק עבד וחלק לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה