כללי מעבר ל- csc

• הוסף לסימניות
האם מומלץ לעבור מאדובי cs6
לאדובי csc?

ראשית, האם מבנה התוכנות שונה , או שרק יש שידרוגים?
שנית, האם התוכנות שם יציבות?

אודה לתשובת המנוסים

• הוסף לסימניות
את בטח מתכוונת ל CC...

• הוסף לסימניות
אני שואלת בשביל חברה,
לא שמעתי עדיין על הגרסה הזאת, כנראה הכונה ל-cc
אודה לתשובתם

• הוסף לסימניות
אני עברתי מsc6 ל-cc בנתיים לא ראיתי שום שינוי משמעותי בתוכנות פוטושופ , אילוסטרייטור ואינדיזיין, מה שכן ראיתי שבתוכנה של אפטר עריכת מצגות יש שמה מסיכות בנויות בתוכנה ז.א. שאני לא צריכה לעשות נמסיכה לבד יש שמה מוכן.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בד;2352648:
אני עברתי מsc6 ל-cc בנתיים לא ראיתי שום שינוי משמעותי בתוכנות פוטושופ , אילוסטרייטור ואינדיזיין, מה שכן ראיתי שבתוכנה של אפטר עריכת מצגות יש שמה מסיכות בנויות בתוכנה ז.א. שאני לא צריכה לעשות נמסיכה לבד יש שמה מוכן.
בהצלחה!!

כנראה שאת לא משתמשת עם פוטושופ, אילוסטרטור ואינדזיין
יש הרבה שינויים השאלה אם הם משמשים לכל אחד
לדוגמא באינדזיין יש שידרוג של הערות שוליים בשתי טורים, שידרוג באובייקטים מעוגנים.
באילוסטרטור יש כלים חדשים כמו למשל כלי עפרון שמשרטטים איור והוא בונה אלמנט מדוייק
בפוטושופ יש שידרוג באפשריות צריבה ועוד ועוד
אפשר לראות באתר של אדובי את כל השידרוגים של כל גרסא ולראות אם זה שווה לך להשתדרג.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה