מעבר לMVC.net

• הוסף לסימניות
בתור בעלת נסיון בפיתוח אפליקציות WEB בטכנולוגית asp.net web application + אנגולר.
ובתור בעלת נסיון וידע כמובן ב HTML, JS
שכעת הולכת להתחיל עבודה חדשה בטכנולוגית MVC
רציתי לשאול האם זה מעבר משמעותי? או שתוך כדי כניסה לקוד החדש כבר אכנס אוטומטית לשיטת העבודה של MVC -> CSHTML וכו?
כוונתי - האם מומלץ לי לשבת לתרגל בזה לפני התחלה העבודה?

• הוסף לסימניות
בתור בעלת נסיון בפיתוח אפליקציות WEB בטכנולוגית asp.net web application + אנגולר.
ובתור בעלת נסיון וידע כמובן ב HTML, JS
שכעת הולכת להתחיל עבודה חדשה בטכנולוגית MVC
רציתי לשאול האם זה מעבר משמעותי? או שתוך כדי כניסה לקוד החדש כבר אכנס אוטומטית לשיטת העבודה של MVC -> CSHTML וכו?
כוונתי - האם מומלץ לי לשבת לתרגל בזה לפני התחלה העבודה?
אני עשיתי מעבר הפוך.
זה ממש מעבר קל, הcshtml הוא פשוט שילוב

• הוסף לסימניות
במקום לשאול חוות דעת של אנשים את יכולה לעבור על איזה מדריך שמסביר ASP.NET MVC.

ד"א MVC זה קונספט ולכן הוא מממומש בהרבה שפות צד שרת.

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי, MVC זו ארכיטקטורה, תבנית עיצוב.
זו לא שפה חדשה, ואם את באה מעולם הWEB אין סיבה שלא תשתלבי בקלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה