לא עונה בטלפוןעברתי השבוע
הנה הטלפון-
052-5438778
כנראה עונה רק בשעות העבודהלא עונה בטלפון
יש מספר אחר זמין של סלקום?
מה התעריף/הנחה שהם מציעים?ההכי זול לכאורה סלקום
לקח לי פחות מחודש!!ההכי זול לכאורה סלקום
לי הם אמרו שזה בערך חצי שנה תהליך
אבל ודאי שווה
תשלום חודשי זהה (30 ש"ח)מה התעריף/הנחה שהם מציעים?
למה?ההכי זול לכאורה סלקום
לי הם אמרו שזה בערך חצי שנה תהליך
אבל ודאי שווה
אני מקבלת באזור ה-1400 שח לחודשייםלמה?
לדעתי אלקטרה פאוור זול יותר
סלקום נונתים 10 אחוז +חיוביים קבועים כמו חברת החשמל(שזה עוד 30 שקל לחודש)
אלקטרה פאוור נותנים 5 אחוז הנחה כל היום
בלי חיובים קבועים
מה שאומר שאם נניח השחבון חשמל לחודש הוא 500 שקל(שזה הרבה מאוד
10 אחוז הנחה זה 50 שקל כלומר בחברת החשמל זה היה עולה 530
ופה זה היה עולה 480
באלקטרה פאוור זה היה 475
וזה על סכום של 500 שקל
בנוסף מי שיש לו את סופר גז
מקבל עוד 120 שקל בשנה הנחה בנוסף מה שאומר עוד 10 שקל לחודש
אז בכלל
שכחת לחשב שאם את בסופר גז (כלומר לקוחה שלהם בגז)אני מקבלת באזור ה-1400 שח לחודשיים
כך ש10% זה-140 ש"ח
ו-5% זה 70 ש"ח
שזה שווה יותר!
לחודש ולחודשיים זה יוצא 60 שקלבאלקטרה יש הנחה קבועה של 30 ש"ח שאולי משתלמת למי שלא משלם הרבה
גם באלקטרה יש עוד מסלול של 8 אחוז הנחהאבל בסלקום יש הנחה לפי הצריכה כל שזה כנראה משתלם יותר למשתמשים יותר
לא נכוןההכי זול לכאורה סלקום
רק אתמול החליפו לי למונה חכםגם באלקטרה יש עוד מסלול של 8 אחוז הנחה
מ11 בלילה עד 5 בצהרים
ומ5-11 בלילה מחיר רגיל
מובילים אותנו ל40 שקל לחודש
איך הבנת מזה שעדיף לי אלקטרה?כך ש10% זה-140 ש"ח
1400 חודשיםאיך הבנת מזה שעדיף לי אלקטרה?
140 זה יותר מ-80. לא?
אני לא חושב שיש באתר, החברה שתרצו לעבור אליה תוכל לבדוק את זה.רק אתמול החליפו לי למונה חכם
מישהו שיש לו תקופה יודע אם יש באתר איזה שהיא התפלגות צריכה ביממה? שנדע לחשב
איך מזמינים מונה חכם?רק אתמול החליפו לי למונה חכם
מישהו שיש לו תקופה יודע אם יש באתר איזה שהיא התפלגות צריכה ביממה? שנדע לחשב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים